Timp liber

5 motive pentru care e ok sa te intalnesti cu femei inalte

Publicat: 27 apr. 2010

Exista o multime de motive intemeiate pentru a nu te intalni cu cineva. Poate fi vorba despre atribute cum ar fi: parul blond, ochi albastri, pielea inchisa la culoare, fund mare, muschi mari, etc. Inaltimea de asemenea poate fi trecuta in lista de atribute mai ales ca multi barbati nu pot accepta sa fie mai mici de inaltime decat partenera lor. Ei nu stiu ce rateaza deci iata cateva argumente pro:

5. Doar pentru ca sunt mai inalte nu inseamna ca nu te plac
Cele mi multe femei vor pe cineva cu care sa poata rade. O personalitate conflictuala, lipsa de atractie sunt un motiv bun de incompatibilitate, nu insa si inaltimea. Uita de centrimetii pe care ii masoara peste tine si apreciaz-o pentru cine este ea, si nu pentru cat masoara.

4. Inaltimea este doar o masura
Desigur, ai putea nimeri peste fete atrase de barbati mai mici de inlatime. Inaltimea intra in aceeasi categorie cu culoarea parului, culoarea ochilor, pielii, structura oaselor si parametrii generali de atractivitate. Daca tu nu esti atrasa de el din cauza inaltimii, ai fi putut foarte bine sa nu prezinti nici un interes fata de barbatii cu par maro. Inaltimea este doar o masura, la fel ca si culoarea ochilor. Nu diferenta de altitudine ar trebui sa te ingrijoreze.

3. Ai auzit vreodata de TomKat?
Intre Tom Cruise si Katie Holmes este o diferenta de 4 centimetri in defavoarea lui Tom. Si nu le este rusine deloc, pentru ca sunt lucruri mai importante decat inaltimea. Iar voi, femeile inalte, nu va feriti sa purtai tocuri, purtati-le cu mandrie.

2. Preiau controlul in pat
Femeile inalte aleg baieti mai mici de inaltime decat ele atunci cand vor sa aiba parte de o noapte de sex. Le place sa detina controlul in pat si nu este nimic rau in acest lucru.

1. Sfideaza complexul lui Napoleon
Barbatii care sunt scunzi ar trebui sa compenseze in alte domenii? Fetelor inalte nu le pasa daca esti scund, inalt, cu ochi caprui sau albastri. Ele te plac pentru ceea ce esti. Nu trebuie sa compensezi prin alte lucruri faptul ca esti mic. Sfideaza complexele si urmeaza-ti instincteleloading...

Adauga un comentariu