Dragoste

5 motive pentru care nu trebuie sa faci sex la prima intalnire

Publicat: 22 apr. 2010

Noaptea se petrece superb, el este un bun dansator, are un zambet care te da pe spate si pe deasupra saruta grozav. De ce sa nu il inviti la tine acasa pentru a continua noaptea? Ei bine, nu e bine sa faci sex de la prima intalnire, mai ales daca vrei ca relatia sa continue. Se stie foarte bine ca sexul de la prima intalnire poate ucide relatiile. Avand in vedere acest lucru de sa risti sa te alegi doar cu o noapte cand de fapt il poti avea pentru mult mai multe, asta daca sari peste prima.

Te-ar putea eticheta drept femeie usoara
Barbatii cred ca daca te oferi lor inca din prima noapte asa ai facut, sau vei face, cu toti partenerii tai. Isi va inchipui ca nu poate avea incredere in tine si ca esti usuratica. Iar voi fetelor ar trebui sa stiti ca prima impresie conteaza foarte mult. Si inca ceva, nu toti barbatii sunt pregatiti sa faca sex de la prima intalnire asa ca l-ai putea surprinde negativ.

Barbatilor le plac provocarile
Daca faci sex din prima seara deja dispare toata magia si jocul seductiei. Lasa-l sa lupte pentru asta si provoaca-l ori de cate ori ai ocazia. Daca primesc totul pe tava isi pierd interesul si vor dori sa treaca mai departe. Adica mai departe de tine. Asa ca tine pantalonii pe tine cat mai mult.

S-ar putea simti folosit
De obicei femeile care fac sex de la prima intalnire au iesit in oras cu acest gand in minte. Voiau o noapte de sex. Iar barbatii stiu sa citeasca asta in ochii femeilor. Deci ar putea crede ca vrei doar sa te bucuri de placerile oferite de el in acea noapte. E jignitor pana si pentru un barbat sa se simta folosit.

E posibil sa nu te satisfaca
Ca despre orice alt lucru, trebuie sa vorbesti cu el despre sex. Inainte de a o face ar trebui sa va spuneti ce va place, cum va place si ce asteptari aveti de la el in pat. Foarte multe femei au ramas dezamagite dupa ce au facut sex din prima. Si cu siguranta nu vei mai vrea sa te vezi cu el si a doua oara avand in vedere ca prima data nu te-a stisfacut.

S-ar putea sa-ti para rau
O nebunie cum este sexul la prima intalnire s-ar putea sa iti aduca regrete. Daca nu esti pregatita sa faci acest lucru si ai facut-o doar din cauza alcoolului sau pentru ca te-a luat valul o sa ai regrete si resentimente. Cand lucrurile se aprind intre voi gandeste-te bine ceea ce vrei pentru a nu-ti parea rau a doau zi dimineata cand te vei trezi goala in pat si probabil singura.loading...

Adauga un comentariu