Dragoste

5 pozitii preferate ale femeilor

Publicat: 05 mai 2010
6

1. Femeia deasupra
Daca esti suficient de norocos incat sa ai o partenera careia ii place sa fie responsabila in pat, atunci las-o pe ea sa preia controlul si sa se bucure de sex. Atunci cand ea sta deasupra, preia controlul, si poate decide ce fel de orgasm vrea si cand il vrea. Pentru un orgasm clitoridian garantat, este bine ca ea sa isi aplece trupul in fata si sa isi pastreze corpul in apropierea bazei penisului. In momentrul culminant, femeia poate trage barbatul in pozitie verticala si sa se imbratiseze pentru a face acest moment sa fie special.

2. Asezata
Barbatul sta in picioare in fata ei, iar ea sta asezata pe ce are la indemana: masa, blatul din bucatarie, masina de spalat. Este o pozitie excitanta pentru amandoi, mai ales ca barbatul are in fata sa privelistea sanilor ei. Este o pozitie pe care de obicei femeia o practica inafara dormitorului, ceea ce aduce nouatate si spontaneitate.

3. Pozitia misionarului
Este pozitia cea mai coventionala si permite apropierea, ceea ce da nastere unui sentiment special intre parteneri. Confortul din dormitor este de asemenea placut. O alta recompensa este faptul ca partenerii se pot saruta non-stop si se pot atinge pe intregul corp. Daca este o pozitie obisnuita nu inseamna ca nu poate fi una extraordinara. Poti pune o perna sub fund, pentru a creste placerea.

4. Pisica nebuna
Intr-adevar pozitia misionarului nu ofera intotdeauna femeii suficient contact clitoridian. Un cercetator al vietii sexuale a descoperit tehnica alinierii coitale (cat). Pentru a obtine aceasta tehnica partenerul trebuie sa-si gliseze trunchiul cu cativa centimetri mai sus astfel incat osul lui pubian sa se conecteze cu al tau tot timpul.
Pentru a ajunge la orgasm, trebuie sa impingeti in sus si in jos, pentru a da o usoara contra-rezistenta si a implica frecare genitala. Este o experienta placuta pentru amadoi.

5. Fata in fata
Pozitia fata in fata va face minuni pentru cei care au tendinta de a ejacula prematur. Fiind fata in fata, acest lucru va limita gama de miscare si prin urmare face ca actul sexual sa dureze mai mult.
Este o pozitie buna pentru a face complimente verbale partenerei privindu-o in ochi.

Adauga un comentariu