Frumusete

5 produse la indemana oricui pentru ingrijirea corpului

Publicat: 14 feb. 2012

Cosmeticele din comert contin numeroase ingrediente care pot fi toxice pentru organism, provocand iritatii si eczeme. Afla ca poti fi frumoasa folosind cateva ingediente ieftine, dar extrem de eficiente pe care le ai in casa! Iata cateva produse la indemana oricui pentru ingrijirea corpului:

1. Malaiul
Acest ingredient din bucatarie poate fi folosit pentru exfolierea pielii. Adauga-l in gelul de dus si foloseste-l ori de cate ori faci baie.

2. Uleiul de masline 
Este perfect pentru demachierea tenului. Acesta inlatura impuritatile si nu irita ochii sau fata. Uleiul de masline este indicat si pentru ingrijirea parului. Acesta hidrateaza si ofera stralucire.

3. Iaurtul
Contine numerosi nutrienti care au efect benefic asupra tenului. Mastile cu iaurt hidrateaza si ofera stralucire tenului.

4. Mierea
Are proprietati antiinflamatoare si antibacteriene. Mierea poate fi folosita pentru ingrijirea tenului, a pielii si a buzelor, fie in amestec cu alte ingrediente, fie simpla.

5. Oul
Consituie un ingredient care poate fi folosit in mastile pentru ingrijirea parului. Oul in combinatie cu uleiul de ricin regenereaza parul si il fortifica.loading...

Adauga un comentariu