Diete si regimuri

5 rețete de suc de lămâie pentru slăbit

Publicat: 26 feb. 2021
suc de lamaie
Lămâia este un aliment la modă pentru slăbit.

Lămâia este un aliment la modă pentru slăbit. In suc sau în diverse rețete, este consumata de dimineață până seara și ar contribui la pierderea în greutate în timp ce detoxifiază corpul. În acest articol, descoperiți 5 rețete de slăbire cu suc de lămâie în care lămâia este combinată cu alte ingrediente pentru o eficiență și mai mare! Iata 5 rețete de suc de lămâie pentru slăbit!

5 rețete de suc de lămâie pentru slăbit

Suc de lămâie si ghimbir: ideal dimineața pentru a slăbi

1/2 linguriță ghimbir praf
1 lămâie netratată
100 ml apă călduță

Pentru a face zeama de ghimbir de lămâie, doar stoarceți lămâia, apoi puneți-o într-un pahar. Apoi adăugați ghimbirul pudrat și apa călduță și amestecați bine până când pudra de ghimbir se dizolvă. Bea imediat.

Beneficiile de slăbire ale sucului de lămâie și ghimbir

Sucul de lămâie dimineața pentru scăderea în greutate este un remediu pe cat de popular, pe atât de eficient. Când lămâia este combinată cu ghimbirul, beneficiile sale pentru sănătate sunt crescute de zece ori, iar sucul simplu de slăbire devine un adevărat concentrat de ingrediente active. Rețineți că acest preparat poate fi savurat și fierbinte după o masă grea pentru a ajuta organismul să o digere mai bine.

Combinația de lămâie și ghimbir permite sa:

Stimulați producția de bilă și enzime digestive
Promovați curățarea și drenarea anumitor organe, cum ar fi ficatul și vezica biliară
Reglați pH-ul corpului
Profitați de un concentrat de antioxidanți și preveniți îmbătrânirea prematură a celulelor
Sporiți sistemul imunitar
Promovati bunăstarea digestivă
Creșteți metabolismul

Suc de lămâie și scorțișoară

1/2 linguriță scorțișoară din Ceylon praf
1 lămâie netratată
100 ml apă călduță

Pentru a face sucul de lămâie și scorțișoară, trebuie doar să stoarceți lămâia și apoi să amestecați sucul cu pudra de scorțișoară din Ceylon. Se amestecă bine integrând apă călduță, apoi se bea imediat. Acest preparat poate fi făcut și cu apă fierbinte și consumat după mesele principale.

Beneficiile sucului de lămâie și scorțișoara

Este foarte interesant să combinați scorțișoara și lămâia atunci când doriți să slăbiți sau să vă rafinați silueta. Într-adevăr, scorțișoara are o acțiune triplă interesantă ca parte a unui proiect de slăbire. În primul rând, crește termogeneza, astfel încât organismul cheltuiește energie suplimentară doar încercând să-și restabilească temperatura fiziologică. În plus, scorțișoara ajută la reglarea zahărului din sânge. Cu toate acestea, creșterea zahărului din sânge duce la producerea de insulină responsabilă, parțial, de stocarea zaharurilor în țesutul adipos sub formă de trigliceride. În cele din urmă, scorțișoara, prin gustul său puternic și compoziția sa, are o acțiune naturală de suprimare a apetitului.

Suc de grapefruit de lămâie și ulei de măsline, perfect pentru drenarea ficatului și slăbire

1 grapefruit copt
1/2 lămâie netratată
1 C. ulei de măsline de calitate
0,5 cm rădăcină de ghimbir

Pentru a face suc de lămâie, grapefruit și ulei de măsline, începeți prin stoarcerea grapefruitului și a unei jumătăți de lămâie. Se toarnă amestecul într-un pahar. Apoi, zdrobiți ghimbirul și adăugați-l la sucul obținut anterior. Adăugați uleiul de măsline, amestecați rapid, apoi beți preparatul fără întârziere.

De ce sucul de grapefruit de lămâie și uleiul de măsline sunt ideale pentru drenarea ficatului și slăbire?

În primul rând, trebuie remarcat faptul că, pentru o eficiență optimă, acest suc trebuie consumat seara înainte de a merge la culcare. Într-adevăr, în timpul nopții, ficatul are o activitate intensă. Combinația celor patru ingrediente care alcătuiesc acest suc are ca efect promovarea curățării ficatului și a vezicii biliare. Prin extensie, facilitează asimilarea nutrienților și eliminarea excesului de grăsime din digestie. Când ficatul este purificat, întregul metabolism simte beneficiile. Toxinele și deșeurile metabolice care satură organele sunt apoi eliminate mai ușor.

Suc de lămâie și curcuma, pentru a slăbi prin stimularea organismului

1 lămâie
1/2 linguriță praf de turmeric
100 ml apă călduță sau rece

Pentru a face sucul de lămâie și curcuma, stoarceți lămâia pentru a extrage sucul. Așezați sucul astfel obținut într-un pahar. Apoi adăugați pudra de curcuma și apa și amestecați foarte repede. Bea imediat acest amestec.

Beneficiile sucului de lămâie și turmericu pentru pierderea în greutate

Curcumina, un ingredient activ major în curcuma, are acțiunea de a crește solubilitatea grăsimilor și de a facilita digestia și apoi eliminarea lor. Curcumina ar avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra zahărului din sânge și a utilizării zaharurilor în organism. Prin urmare, curcuma combină un efect de ardere a grăsimilor și un efect pozitiv asupra sistemului digestiv. Asociat cu lămâia care stimulează și organele digestive, este perfect pentru promovarea pierderii în greutate. În plus, curcuma este excelentă pentru sistemul imunitar.

Sucul de lamaie si menta, reteta ideala pentru a slabi eficient

250 ml apă
1 lămâie netratată + inca 2 felii
8 frunze de mentă
1 C. linguri de zahar integral

Pentru a face această rețetă, începeți prin stoarcerea lămâii pentru a extrage tot sucul. Apoi, amestecați sucul de lămâie și zahărul într-o sticlă mică. Adauga frunzele de menta si feliile de lamaie, apoi toarna apa peste ele. În cele din urmă, puneți amestecul la frigider timp de cel puțin 2 ore pentru o infuzie bună. Consumați proaspăt.

De ce sucul de lămâie și mentă te face să slăbești?

Această rețetă combină virtuțile de slăbire ale lămâii și cele ale mentei pentru rezultate optime. De fapt, menta are o putere foarte naturală de suprimare a apetitului legată de parfumul și gustul său puternic. În plus, conținutul său de fibre și nutrienți promovează sațietatea și ajută la prevenirea poftelor dintre mese. Este un ingredient perfect pentru a optimiza eficacitatea sucului de lămâie tradițional pentru pierderea în greutate.

Adauga un comentariu