Magazin

5 tips & tricks în videochat de la trainerii Models4Models

Publicat: 14 iul. 2020

Modelele de videochat au oportunitatea de a cunoaște oameni noi în fiecare zi, ceea ce le deschide un întreg orizont al cunoașterii. În strânsă legătură cu sfera apropierii dintre două persoane, acest job vine la pachet cu un confort material crescut. Iar acesta nu este un simplu detaliu, întrucât câștigurile nete din industria de videochat pot ajunge la sume fabuloase! Vrei să afli cum poți obține mai mult din sesiunile tale? Atunci pregătește-te să iei notițe, pentru că avem pentru tine cinci tips & tricks în videochat, direct de la trainerii Models4Models.

  1. Ascultă activ

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le poți primi este să asculți activ, atunci când cel din spatele camerei îți vorbește. Motivul este simplu. Apropierea umană se obține din ce în ce mai greu, într-o lume mereu pe fugă, ale cărei priorități se schimbă de la o zi la alta. De aceea, în momentul în care clienții tăi se destăinuie și îți povestesc detalii din viață lor, ascultă-i cu atenție și oferă-le feedback. Un simplu zâmbet, un cuvânt sau o interjecție care aprobă, dar nu întrerupe (înțeleg…; da, cred…; mhm… etc). Pune întrebări și arată-i celui din fața ta că ești interesată de discuție și că îți dorești să îl cunoști, cu adevărat. Asta va asigura o conversație plăcută, profundă și autentică.

  1. Fidelizează-ți clienții

Un model de videochat de succes înțelege că atunci când clienții se întorc în camera ei de chat și-a executat jobul la superlativ. Iar câștigurile sale vor demonstra din plin acest lucru. Așadar, după ce ai ascultat activ, următorul pas este să întreții un raport familiar. Arată-le clienților tăi că te bucură revederea cu ei și fă-i să se simtă bineveniți. Reține detalii despre ei de la care poți porni ușor o discuție sau chiar continua una din trecut. Astfel, vei reuși să stabilești o interacțiune care le va face plăcere, pentru că se vor simți plăcuți, la rândul lor.

  1. Folosește limbajul corpului

Deși apropierea fizică lipsește din sesiunile de videochat, acest minus poate fi suplinit! Modelele care lucrează cu studioul de videochat Models4Models știu că trebuie să fie atente la poziția corpului și la mimica feței. Acestea pot transmite diferite emoții și stări, așa că folosește-le cu încredere. Exprimă-ți senzualitatea, puterea de seducție și feminitatea, iar astfel vei reuși să depășești limita ecranului și să fii o prezență ce nu poate fi ignorată!

4. Nu divulga informații confidențiale!

Protejează-te! Deși clienții tăi sunt cei ce îți pot influența câștigurile nete, nu te simți presată de împrejurări ca să divulgi informații confidențiale despre tine. Sesiunile private de videochat pot decurge cu succes, fără ca modelul să își spună numele real, să își dea numărul de telefon sau adresa. Delimitează viața personală de cea profesională și, pentru siguranța ta, păstrează interacțiunea cu clientul în mediul virtual.

  1. Nu uita – girls just wanna have fun!

Pe final, cel mai relaxat și de bun augur sfat pe care trainerii Models4Models îl oferă modelelor de videochat – distrează-te! La baza conceptului de interacțiune online prin video stă ideea timpului de calitate, petrecut alături de o persoană care poate întreține o atmosferă plăcută. Lasă-ți latura copilăroasă să strălucească, iar distracția nu va întârzia să apară! În plus, naturalețea de care vei da dovadă îi va face pe cei ce te privesc să revină iar și iar!

Acestea au fost cele cinci sfaturi în videochat pe care le poți pune în aplicare chiar de mâine, iar rezultatele vor fi uimitoare! Concluzia este că trebuie să oferi o experiență autentică și să te simți bine, pentru a-i face pe clienții tăi să își dorească să revină în camera ta de chat.

 

Adauga un comentariu