Frumusete

5 zodii atractive fizic

Publicat: 07 mai 2019
7

Daca o persoana iese in evidenta prin frumusetea sa, nu ar trebui sa o admiram, chiar daca este doar fizica? Atunci cand ne intalnim cu cineva, ceea ce se vede la suprafata ne ajuta sa ne formam o prima impresie, iar pe masura ca cunoastem omul respectiv, ii descoperim si restul de calitati. Frumusetea este un avantaj de cele mai multe ori si exista 5 zodii care se remarca prin atractivitatea fizica mai mult decat celelalte. 

Varsator. Desi ne referim asupra frumusetii exterioare, Varsatorul este atractiv atat fizic, cat si mental. La exterior, el este foarte atragator, pentru ca e mereu el insusi, independent si are propriul sau drum. Aceste calitati il fac sa straluceasca. E pur si simplu radiant! 

Balanta. Nu departe de Varsator, pe scara celor mai frumoase zodii din punct de vedere fizic se afla Balanta. Este superba, fermecatoare si manipulativa. Ceea ce o face sa fie atat de frumoasa la exterior, pentru ca interiorul lasa de dorit, este obsesia lor pentru frumusete si pentru toate lucrurile frumoase care contribuie la aspectul sau fizic. Operatiile estetice, abdomenul bine lucrat si altele, totul in numele frumusetii!

Fecioara. Frumusetea fizica a Fecioarei vine din inocenta ei, atat interioara, cat si exterioara. Datorita ei, aceasta zodie straluceste. Cu toate acestea, ea nu va intrece Varsatorul niciodata din acest punct de vedere!

Gemeni. Gemenii sunt frumosi datorita dorintei lor de a fi frumosi. În timp ce Balanta e obsedata de frumusete, Gemenii sunt obsedati sa fie vibranti si unici. Şi, desi pot fi superficiali, mentinerea aspectului fizic devine primordiala pentru ei. 

Taur. Ceea ce face un Taur sa fie atat de atractiv fizic este ca el este vanitos, dar si romantic. Cand viata ta se invarte in jurul vanitatii si romantismului, e greu sa nu faci tot ce poti pentru a te asigura ca faci parte din top, chiar daca stii ca nu te vei putea niciodata compara cu Varsatorul. sursa: eva.ro
T.U.

Cel mai bun studio videochat
Adauga un comentariu