Diverse

5 zodii care au de suferit pana in noiembrie

Publicat: 11 oct. 2018

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarma! Cele 5 zodii care au de suferit pana in noiembrie 2018: pierd tot intr-un timp foarte scurt.

Gemeni- Conjunctia patroanei voastre astrale Mercur cu Venus Retrograd  din  Scorpion  va avea loc in sectorul astral al locului de munca si sanatatii. Pentru unii revin iubiri de la un alt loc de munca. Evident, colegi cu care au mai lucrat. Pentru altii dispar aceste iubiri in neant. Asta face Venus, planeta iubirii, acum in miscare retrograda.  Sanatatea are nevoie de iubire autentica, nu de vorbe goale  sau mute.
 
Rac- Sextilul Lunii conjuncta cu Saturn in Capricorn (aspect nefast, caci Luna Alba nu se intelege cu Saturn cel rece si distant) cu Venus Retrograd (patronul Balantei incompatibile cu voi) mai domoleste, mai tempereaza putin lucrurile(zodii cardinale), dar nu le echilibreaza. Posibile conflicte cu partenerii (de suflet, de viata, asociati, colaboratori, colegi de munca). Atentie la sanatatea emotionala!…

Sagetator- Cu trei planete in sectorul astral al penitentei si dusmanilor(Scorpion) veti avea de suferit. Toti cei care lucreaza si, mai ales, lucreaza cu partenerii de viata isi transforma partenerii in dusmani. Sanatatea e alterata si afectata de boli grave, cronice. Unele de netratat. Venus, astrul iubirii, e unul din cele trei planete si interzice iubirile incompatibile. Ca sunt inutile, cu pierderi mari de timp pretios.
 
Capricorn- Venus Retrograd vrea sa va aplice corectii de viata. Veti fi comentati, barfiti sau nebagati in seama (Cristian Borcea, Marcel Toader, Andreea Marin, etc- Capricorni). De ce? Datorita conjunctiei pe care o face Venus cu Mercur, planeta comunicarii. Cea mai dureroasa este indiferenta. Relatiile sexuale multe va pot afecta karma si pentru vietile viitoare. Acum va afecteaza sanatatea si familia toata.

Pesti- Deschiderea sufletului in fata unui astrolog sau duhovnic e o cale sigura prin care va puteti confesa, elibera si intelege ceea ce vi se intampla in viata. Venus Retrograd indica faptul ca aveti sufletul incarcat. Unii pot avea si constiinta incarcata de prea multe probleme care nu si-au gasit in timp si nici acum solutii. Ideal ar fi ca fiecare sa isi inteleaga karma cu care au venit pe Geea si misiunea.loading...

Adauga un comentariu