La psiholog

5 zodii care renunta usor la oamenii care le ranesc

Publicat: 14 mai 2019
7

E nevoie de o personalitate de gheaţă pentru a fi capabil să scoţi atât de rapid oamenii din viaţa ta. Nu toate semnele zodiacale o fac, dar există unele care sunt destul de tranşante atunci când vine vorba de renunţarea la cineva, fără a-i oferi şansa de a se apăra. Aceşti oameni nu numai că spun că nu merită să lupte pentru prietenia cu tine şi că nu vor să mai aibă de-a face cu tine, dar nu îţi vor mai găsi niciodată loc în viaţa lor. Nu există iertare odată ce ai fost îndepărtat şi eşti ca şi invizibil pentru ei din acel moment. Dacă au fost răniţi serios, atunci decizia lor este una corectă, însă ei reacţinează astfel şi atunci când e vorba de nimicuri!

Scorpion. Scorpionul nu este deschis şi nu dezvăluie prea multe lucruri, el tinde să păstreze propriile emoţii şi secrete doar pentru el. E foarte sensibil şi dacă cineva îl răneşte, el va încheia orice socoteală cu acea persoană. Dacă te vei găsi vreodată în situaţia în care un Scorpion rupe relaţia cu tine, atunci las-o să fie aşa! Nu încerca să îi schimbi modul de gândire sau sentimentele negative, pentru că nu vei face altceva decât să le intensifici. Cel puţin, atunci când renunţă la tine, nu va trebuie să te temi pentru viaţa ta.

Vărsător. Vărsătorul este rece ca gheaţa. Când se simte inconfortabil sau e supărat, răspunsul lui este să se desprindă de situaţie. El nu va sta să te asculte. Distanţa pe care o va lua faţă de tine nu e pentru că nu îi pasă, ci pentru că nu are abilităţile necesare de a face faţă unei situaţii sensibile. Când un Vărsător este atât de dur şi te scoate din viaţa lui, nu o lua personal, e doar modul lui de a se descurca. 

Capricorn. Există momente când un Capricorn va distruge în mod intenţionat o relaţie deoarece crede că aceasta nu va funcţiona niciodată sau că partenerul lui îl va părăsi sau înşela. Gândeşte-te la asta ca la un atac preventiv. Când un Capricorn face acest lucru, motivul nu este unul pe care îl poţi înţelege. Atunci când îi vei cere o explicaţie, el va fi rece ca gheaţa şi se va concentra doar asupra muncii lui. Există situaţii în care oamenii îl consideră lipsit de sentimente, însă nu e cazul, lui îi pasă chiar mult. 

Rac. Racul este foarte sensibil şi, uneori, cel mai bun mod de a reacţiona în faţa unei situaţii dureroase este să te retragi şi să elimini sursa durerii. Ar putea fi vorba despre un fost iubit, un prieten sau un membru al familiei, dar dacă l-au rănit, atunci Racul îi va scoate definitiv din viaţa lui. Poate părea imatur sau nedrept, dar este una dintre modalităţile lui de gestionare a suferinţei. El îi va simţi lipsa persoanei respctive, dar, în cele din urmă, rupând orice legătură cu ea va face ca totul să fie mai puţin dureros pentru el. 

Fecioară. Fecioara este foarte cerebrală şi îi este extrem de greu să renunţe la o persoană din viaţa ei. Există momente când pare de gheaţă, dar nu e deloc aşa. E foarte sensibilă, iar sentimentele sale o pot copleşi uneori şi simte că nu se mai poate ocupa şi de ceea ce simt alţii. E mai confortabil pentru ea să se detaşeze şi să piardă o relaţie, decât să se deschidă emoţional. R.T.

Adauga un comentariu