La psiholog

5 zodii care reusesc sa faca tot ce isi propun

Publicat: 20 sept. 2019

Oamenii productivi detin controlul absolut asupra sentimentelor si au tendinta de a si le exprima intr-un mod adecvat si la momentul potrivit. Cand esti eficient, pui pret pe organizare, astfel incat sa stii intotdeauna unde gasesti ce ai nevoie. Aceste zodii nu pierd timpul cu discutii inutile, nu spun povesti prea lungi si nu se dau in spectacol. in schimb, sunt hotarate sa-si atinga obiectivele rapid!

Capricorn

Capricornul are multe calitati care merg mana-n mana cu eficienta: e muncitor, disciplinat si constiincios. E eficient pentru ca isi foloseste bine timpul. Daca are ceva de facut, nu amana, ci o face cat mai repede. El e constient de timpul necesar pentru a face ceva si isi calculeaza perfect astfel incat sa se incadreze in program. Daca e intrerupt de un apel care pare ca va dura mai mult, el il va incheia pentru a reusi sa finalizeze ce si-a propus. 

Fecioara

Fecioara e meticuloasa, harnica si stie cat de important este sa mentina lucrurile la locul lor. Nu pierde timpul cautand lucruri, pentru ca ea are tot ce ii trebuie, atunci cand ii trebuie. E precum un bucatar care are toate ingredientele pregatite pentru reteta. Casa si biroul Fecioarei sunt foarte bine organizate. Ea stie ca daca isi ia cateva minute pentru a pune lucrurile la loc, va scuti mult mai multe doar incercand sa gaseasca ceva.
 
Balanta

Balanta este eficienta pentru ca este capabila sa-si gestioneze dispozitia si sentimentele. Acest tip de control emotional ajuta la prevenirea oricaror intarzieri, amanari sau anulari. De asemenea, ea gaseste un echilibru intre cariera si viata privata, astfel incat energia ei sa nu fie epuizata inutil. Ea cunoaste importanta vacantelor, ingrijirii de sine si somnului. stie ca daca se simte bine, va fi in stare sa-si duca toate sarcinile la bun sfarsit.

Leu

Leul stie ca nu poate face intotdeauna totul singur si sa fie si eficient, asa ca deleaga sarcinile. Cand oamenii vad un lider puternic precum el, care stie ce trebuie facut pentru rezultate bune, atunci rezultatele bune vor veni. Nu poti sa fii productiv si sa iti faci treaba la termen daca te simti coplesit. Uneori, persoanele pe care le deleaga sunt mai bune in treaba respectiva decat el. Leul isi pastreaza sarcinile pe care stie ca le poate face bine si le atribuie pe celelalte altora in functie de talentele lor. Bineinteles, sub o urmarire atenta. 

Rac

Racul isi planifica ziua, astfel incat sa stie ce are de facut si cat timp aloca fiecarui lucru. Daca e parinte, acesta are in vedere tot ce trebuie sa faca copilul lui, cum ar fi meditatiile sau ora de dans. Uneori, acesta trece programul pe un panou, astfel incat sa fie vizibil pentru toata lumea din familie si sa-l constientizeze. Ii place sa aiba un plan, pentru ca lucrurile sunt mai usor de realizat astfel. sursa: eva.ro
 loading...

Adauga un comentariu