Dragoste

6 lucruri irezistibile la un barbat

Publicat: 20 apr. 2010

Tuturor femeilor le plac baietii cu un abdomen bine sculptat si cu niste bicepsi puternici. Insa dincolo de asta, alte trasaturi decat cele fizice ii fac sa fie irezistibili in fata unei femei!

1. Clipeste senzual
Fie ca invata aceasta miscare din ochi, fie ca o fac natural, unii barbati au acea clipire din gene a la Richard Gere. Este mai suava si mai provocatoare decat clipirea obisnuita. Este pur si simplu sexy!

2. Radiaza de calm si incredere
Prezenta lui plina de calm iti provoaca fiori si te face sa te simti extrem de confortabil? Cu siguranta ai langa tine un seducator! Plin de incredere in sine, cu o privire ce inspira echilibru, acest barbat este plin de sex-appeal!

3. Este foarte atent cu aspectul sau
Isi tine corpul intr-o forma buna si este preocupat de aspectul sau fizic. Cu alte cuvinte, are un stil de viata sanatos, este activ si deci, plin de energie. Mai mult, daca stie sa aiba grija de el, inseamna ca stie sa aiba grija si de o fata, deci clar ca e irezistibil!

4. Are stil
Nu ne referim la un stil anume de imbracaminte. Ce este atractiv la un barbat este sa poarte un tip de imbracaminte care sa-l caracterizeze si care sa te ajute sa intelegi mai bine cum este.

5. Emana masculinitate
Stim ca suna animalic, insa cand te apropii de el, miroase a barbat. In caz ca nu stiai inca, compatibilitatea dintre doua persoane pleaca de la ADN-urile acestora, iar mirosurile naturale sunt primele criterii demne de luat in calcul.

6. Este afectuos
Un barbat irezistibil te va privi si te va atinge chiar si atunci cand conduce, si iti va spune ce sentimente are fata de tine. Se va exterioriza si va fi cald si dragastos cu tine.

foto: revista Vogueloading...

Adauga un comentariu