Actualitate

6 lucruri pe care barbatii nu le spun niciodata. Numarul 5 mi s-a parut cel mai interesant

Publicat: 20 nov. 2018
17

Se spune ca fiecare femeie ar trebui sa aiba un mister. Dar oare cum sta treaba cu barbatii?

Ei au, de asemenea, secrete, pe care femeile nu le pot ghici. Si cu toate acestea, fiecare femeie este 100% sigura ca stie totul despre iubitul ei.

Indiferent de cat timp il stie sau de cand traieste cu iubitul sau, exista unele lucruri pe care barbatii prefera sa nu le spuna partenerelor. Nu vorbim de inselat sau minciuni, ci de unele lucruri pe care incearca sa le ascunda, astfel incat sa nu para prea ciudati sau feminini.

Chiar daca l-ai cunoscut pe barbatul potrivit de mult timp, exista multe lucruri interesante pe care le poti invata despre el. Astazi va prezentam cele 6 lucruri pe care barbatii nu vi le spun.

1. Ei au nevoie de sprijinul tau. Femeile le spun intotdeauna barbatilor lor in detaliu despre situatiile conflictuale din familie sau la locul de munca, despre faptul ca au fost ofensate de sora sau colegii lor. Spre deosebire de femei, barbatii prefera sa traiasca in tacere nemultumiri si declaratii neplacute. Daca un barbat este tratat rau de cineva, el iti va spune ca a fost foarte suparat sau surprins.

2. Se uita la alte femei. De-a lungul timpului, a devenit obisnuit ca barbatilor le place sa se uite la alte femei. Cu toate acestea asta nu indica neaparat ceva rau in mintea lui, ci pur si simplu o parte din natura lor umana.

3. Ei au fobii. Fiecare barbat ascunde cu grija temerile sale, care au ramas cu el inca din copilarie. El este rusinat sa admita ca inca ii este frica de caini, furtuni sau inaltimi.

4. Se gandesc la tot soiul de prostii. In ciuda faptului ca in societatea noastra exista un stereotip ca barbatii sunt mult mai logici si mai seriosi, de fapt, adesea barbatii se pot gandi la lucruri prostesti. Este imposibil sa fii mereu serios, uneori trebuie sa te relaxezi.

5. Ei au micile lor ciudatenii. De exemplu, el adesea iti foloseste in secret samponul, gelul de dus, balsamul de par sau laptele de corp hidratant, dar cand ii oferi crema de maini, un barbat declara cu incredere ca nu este interesat de toate aceste "trucuri pentru femei". Este greu de inteles de ce barbatii ar alege sa ascunda asta.

6. Nu le pasa de detalii. Dupa cum stii, barbatii sunt de pe Marte, iar femeile sunt de pe Venus. Suntem foarte diferiti si atitudinile noastre fata de lucrurile mici sunt, de asemenea, diferite. Daca femeile sunt adesea fixate pe detalii, atunci cel mai probabil barbatii nu le acorda atentie.

Adauga un comentariu