Plante medicinale

6 plante pentru o inimă sanatoasa si o viata lunga

Publicat: 15 apr. 2021
La nivel fizic, reishi este un puternic antioxidant care poate ajuta la normalizarea funcției cardiace și la susținerea nivelului de colesterol sănătos.
La nivel fizic, reishi este un puternic antioxidant care poate ajuta la normalizarea funcției cardiace și la susținerea nivelului de colesterol sănătos.

Inima este un organ incredibil de puternic, care susține viața. Inima pompează peste 1 milion de litri de sânge pe an și pentru majoritatea dintre noi bate de 60 până la 100 de ori în fiecare minut. Efectele inimii sunt de anvergură, deoarece avem peste 40.000 de mii de vase de sânge. Inima are, de asemenea, receptori pentru numeroși hormoni și neuropeptide, care leagă intim sistemul nostru cardiovascular și nervos. Inima și sistemul circulator joacă un rol în fiecare funcție fiziologică a corpului uman. Toate acestea se întâmplă în fiecare dintre corpurile noastre fără niciun efort conștient, acțiune sau gândire din partea noastră.

Ne desfășurăm viața pe măsură ce inima ne susține fiecare mișcare, depinzând inconștient de ea. Pentru mulți, inima este ignorata până când ne confruntăm cu o problemă.

Bolile de inimă rămân prima cauză de deces în lume. Complicațiile cardiovasculare pot fi foarte grave și pot pune viața în pericol dar, de asemenea, pot fi prevenite în mare măsură. Dieta, mișcarea și stilul de viață joacă un rol critic în menținerea inimii sănătoase și puternice. Ele sunt, de asemenea, prima linie de apărare pentru inversarea oricărei patologii care a apărut. Medicina pe bază de plante poate completa aceste abordări pentru a hrăni, proteja și întări inima.

6 plante pentru o inimă sanatoasa si o viata lunga!

Usturoiul

Bază culinară, usturoiul este, de asemenea, o plantă excelentă pentru inimă. Poate ajuta la susținerea tensiunii arteriale sănătoase, precum și a nivelului de lipide și colesterol. Usturoiul este disponibil ca supliment sub formă de capsule și tincturi.

Cayenne

O altă plantă familiară din bucătărie, piperul Cayenne este un stimulent major pentru sistemul circulator. Poate crește circulația și întări bătăile inimii. Dozele mari de cayenne pot fi iritante pentru stomac, așa că începeți cu cantități mici.

Păducel

Păducelul are o istorie de utilizare foarte lungă și sigură și este specific sistemului cardiovascular. Poate ajuta la susținerea practic a tuturor fațetelor funcției cardiovasculare normale, de la tonusul muscular și oxigenare, la circulație și ritm. Căutați capsule și tincturi de păducel care conțin toate părțile plantei – frunza, floarea și boabele.

Trandafir

Trandafirul susține o inimă sănătoasă atât la nivel fizic, cât și energetic. Fructele (măceșe) sunt bogate în antioxidanți, conțin cantități mari de vitamina C și ajută la întărirea capilarelor. Petalele sunt medicamente energetice pentru inimă prin excelență – înălțătoare, liniștitoare și ne conectează la sentimentele de dragoste. Ambele pot fi găsite ca suplimente, iar petalele de trandafir pot fi găsite ca apă de trandafiri sau ulei esențial de trandafiri.

Reishi

Reishi este Vindecătorul Reginei din regatul ciupercilor și are o afinitate deosebită pentru inimă. La nivel fizic, reishi este un puternic antioxidant care poate ajuta la normalizarea funcției cardiace și la susținerea nivelului de colesterol sănătos. La nivel energetic, reishi ajută la deschiderea și extinderea energiei inimii, încurajându-ne să operăm dintr-un loc de dragoste și compasiune. Incorporați pulberea de reishi în ceaiuri, tonice sau piureuri sau încercați o opțiune capsulă sau tinctură.

Adauga un comentariu