Frumusete

6 sfaturi pentru a arăta mai tânăra

Publicat: 14 sept. 2020
femeie cu riduri
Vitamina C crește sinteza colagenului în derm, previne apariția petelor întunecate

Tot mai multe pete și riduri observati în momentul în care vă priviți în oglindă dimineața? Vitamina C crește sinteza colagenului în derm, previne apariția petelor întunecate și reînvie strălucirea pielii. Dacă sunteți îngrijorata de aceste semne ale îmbătrânirii, iată ce trebuie să faceți! 6 sfaturi pentru a arăta mai tânăra!

Vitamina C este vitamina restructurării. În creme și seruri, este cel mai eficient ingredient pentru redobândirea strălucirii pielii. Crește sinteza colagenului în derm, previne apariția petelor întunecate și reînvie strălucirea pielii. Activitatea sa depinde de mai mulți factori: dacă ajunge în siguranță la dermul superficial, de concentrația și stabilitatea sa, de care depinde forma sa chimică.

Cum redai stralucire pielii

Începeti imediat ce vă demachiați, cu lapte, ulei sau smântână. Se recomandă masarea produsului cu vârful degetelor și îndepărtarea acestuia cu un șervețel, mai moale decât bumbacul. Masajul stimulează microcirculația și astfel da luminozitate pielii. Nu uitați să îndepărtați toate resturile de demachiant, pentru a afișa un ten proaspăt și luminos.

Cum sa obtii o piele mai fină

Acizii fructelor sunt aliați buni, deoarece acționează ca renovatori ai pielii. Ei îndepărtează celulele moarte fără efect abraziv și mult mai ușor decât un exfoliant, a cărui acțiune este doar mecanică. De asemenea, sunt eficiente în stimularea metabolismului celular. Ele rafinează textura pielii, reînvie strălucirea și chiar pot relua producția de colagen. Prin urmare, se recomandă îngrijirea cu acizi din fructe în cazul ridurilor, imperfecțiunilor sau altor nereguli. Aveți grijă, totuși, pentru a evita iritarea pielii: nu le folosiți mai des decât este necesar și evitați-le pe pielea sensibilă sau înainte de expunerea la soare.

Sfaturi pentru a arăta mai tânăra: hidratați-va bine!

Asigurați-vă că vă hidratați pielea, indiferent de tipul acesteia, pentru a face fața mai plină și pentru a șterge liniile fine. Alegeți formule care imită efectele factorilor de hidratare prezenți în mod natural în piele (zaharuri, săruri minerale, proteine ​​etc.). Aplicați-le întotdeauna pe pielea perfect curată, lipsită de orice reziduu de machiaj, dar și de impurități. Pregătiți pielea pentru tratament cu apă termală. Datorită efectului lor emolient, acestea promovează penetrarea ingredientelor active utilizate ulterior. Amintiți-vă, de asemenea, să vă hidratați din interior, consumând suficientă apă. Pe de altă parte, evitați toate băuturile care va pot deshidrata: alcool, cafea, ceai. Și, mai presus de toate, nu vă curatați pielea cu detergenți prea agresivi, care vă poate modifica filmul hidrolipidic și, prin urmare, poate promova deshidratarea.

Poți preveni „caderea” fetei?

Cu timpul, grăsimea feței tinde să migreze în jos și, în special, la nivelul bărbiei. Dacă doriți să afișați un gât mai grațios și o față mai luminoasă, nu uitați să aplicați tratamentul si la bărbie și gât de fiecare dată când îl aplicați. Masati partea inferioară a feței pentru a favoriza drenajul: ciupiți bărbia între degetul mare și degetul arătător, apoi glisați degetele de-a lungul fetei, urcând spre urechi. În același timp, utilizați formule care conțin substante active precum escina sau cofeina, care promovează microcirculația și eliminarea toxinelor.

Cum să ai grijă de decolteul tău

Este o zonă foarte expusă, care tinde să se încrețească. În special supusa UV, este predispusa la pete maro. Dincolo de o bună hidratare, care poate fi optimizată prin injecții in cabinetul unui estetician, se recomandă aplicarea dimineața a unei creme bogate în antioxidanți și a unui tratament de protecție cu SPF (factor de protecție împotriva arsurilor solare) în zilele însorite. Seara, puteți utiliza un tratament țintit pentru hiperpigmentare. Pe baza de tiamidol și acid azelaic, acesta inhibă sinteza melaninei și astfel ajută la estomparea petelor.

Sfaturi pentru a arăta mai tânăra: uniformizeaza pielea!

Pentru a șterge roșeața, petele, imperfecțiunile și zonele umbrite, mizați atât pe ingrediente active, cât și pe corecție prin machiaj, pentru a combina acțiunea pe termen lung și efectul imediat.

Adauga un comentariu