Magazin

6 tendințe de mobilier industrial, la modă în 2021

Publicat: 28 sept. 2021

Stilul de mobilier industrial datează de mulți ani și este considerat unul dintre ele mai neobișnuite dar, în același timp, și foarte popular. În ziua de azi, mobilierul de acest gen este folosit în întreprinderi și depozite, dar și în alte spații, cum sunt cele de afaceri sau chiar de locuit.

În acest an, tendințele în industria mobilei sunt spectaculoase, mai ales la stilul de mobilier industrial. Dorințele consumatorilor s-au schimbat destul de mult, de aceea și producătorii au încercat să satisfacă cerințele acestora, aducând în atenția lor noi tendințe excelente, pentru a rămâne competitivi pe piață.

  1. Cea mai actuală tendință a mobilierului industrial este multifuncționalitatea. În acest an, sunt în trend combinațiile de soluții de design unic, extravagant, cu detalii ce aparțin secolului trecut.
  2. Schema de culori în tendințele modei, la mobilierul industrial, este cea neutră. Nuanțele gri și maro se potrivesc cu cele neutre, contrastul este plăcut și relaxant. Nu lipsesc elementele din metal și lemn, dar și alte detalii care țin de estetică și design.

Stilul de mobilier industrial este adoptat mai ales de avangardiști, de cei care vor un design de interior modern în casa lor, care să fie și senzațional. Fanii acestui stil țin cont de culorile neconvenționale și de elementele decorative speciale (cum ar fi oglinzi neobișnuite sau lămpi wow).

  1. Designul mobilierului industrial poate fi pus în evidență de formele geometrice precise, elegante.

       4. Confortul grozav oferit de acest stil de mobilier este asigurat și de sistemul de roți mobile, special create pentru acest gen. Acestea pot fi variate, deci trebuie analizate cu atenție, pentru a face alegerea perfectă. Se ține cont în general de calitatea roților, a asamblării, a materialelor din care sunt realizate și de alte detalii.

Cele mai populare sunt sistemele de roți fixe sau pivotante, pentru rafturi mobile sau alte piese de mobilier. Structura roților poate fi din tablă de oțel zincat, cauciucul negru, iar calitatea lor trebuie să fie ridicată. Asta înseamnă că trebuie să fie ultra-rezistente, durabile, silențioase. De asemenea, unele modele, cum sunt roțile industriale de tip Heavy Duty, au rezistență la uzură și la șocuri. Roțile de rafturi mobilă nu lasă urme pe podea și nici pe faianță.

Nu este chiar ușor de ales cele mai optime produse, având în vedere gama variată de roți pe care producătorii le introduc pe piață, an de an. Oamenii trebuie să facă o analiză în detaliu, privind prețurile, materialele, etc.

În depozite și întreprinderi, sunt recomandate sistemele de roți cu prindere de placa pentru sarcină medie, care pot fi cu sau fără sistem de frânare. La astfel de roți, se oferă o perioadă de garanție de doi ani, care este considerată în general suficientă și chiar optimă.

Roțile de mobilier pot fi de mare ajutor în viața de zi cu zi, în garaj, atelier, afacere. Ele sunt foarte ușor de instalat, deci asta nu ar fi o problemă, pentru a fi utilizate de oameni, acasă. În plus, prețul lor nu este prea mare, există și numeroase opțiuni ieftine, mai ales la produsele care nu sunt de brand.

  1. Mobilierul industrial este special creat pentru a fi perfect integrat în depozitele și magazinele de comerț din acest an, majoritatea concepute să atragă clienții, prin showroom-uri ultra-moderne. Brandurile de mobilă se întrec prin modele unice, cu un design sofisticat și elegant și în plus caută modalități pentru a-și promova și prezenta produsele online.

Companiile de mobilă încearcă să răspundă rapid cererii clienților, pentru a evita să păstreze prea mult stocul de produse. Pentru asta ele utilizează fluxuri de lucru automatizate, pentru a livra rapid piesele personalizate, cerute de clienți.

  1. O tendință apreciată în acest an este aspectul deosebit al stilului industrial, care lasă la vedere gurile de aerisire și conductele de apă în spațiile respective. Despre asta, designerii spun că oferă spațiului respectiv un aer modern, ce are un impact maxim asupra ochiului.

Mobilierul industrial reprezintă cea mai la modă soluție în prezent, pentru locuințe și spații de depozitare medii și mari.

Adauga un comentariu