Magazin

7 idei de cadouri potrivite pentru copilul tău

Publicat: 09 mai 2022

Nu este întotdeauna ușor să alegi cadoul potrivit pentru un copil, oricât de bine l-ai cunoaște. Fie că este vorba sau nu de o ocazie anume, vrei să-i dăruiești ceva ce îi va face fața să strălucească de bucurie. Pe măsură ce cresc, acest lucru devine tot mai greu de făcut. Ți-am pregătit însă o listă cu idei de cadouri ce îi vor încânta pe copiii de toate vârstele. 

1.Jucării educative 

Orice copil se va bucura să primească în dar o nouă jucărie. Ca părinte, vei dori să-i oferi una nu doar distractivă, ci și educativă. Din fericire, ai de unde alege. De la centre de activități pentru bebeluși până la seturi de construit, puzzle-uri și seturi de știință, ai la dispoziție o gamă variată de produse, indiferent de vârsta copilului tău. De exemplu, un adolescent se va bucura cu siguranță să primească un kit Lego Art de la Jucării Online. Va putea astfel să construiască o decorațiune de perete unică, cu artistul sau personajul preferat. 

2.Haine 

După jucării, hainele sunt, probabil, genul de cadou cel mai des oferit copiilor. Și în acest caz, ai de unde alege și, fiind vorba de propriul copil, vei știi care este mărimea potrivită. Trebuie doar să ții cont de preferințele sale, în special atunci când este vorba de un copil mai mare. Nu uita să adaugi și câteva accesorii pe care crezi că și le-ar dori. 

3.Cărți 

Beneficiile lecturii sunt multe și adesea lăudate. O carte este întotdeauna un cadou potrivit și, ca și în cazul ideilor de mai sus, vei găsi o variantă potrivită pentru orice vârstă. Fie că este vorba de un volum de povești pentru bebeluși ori de un roman pentru adolescenți, piața de carte este extrem de bogată. Ai un copil care preferă alte activități în locul lecturii? Încearcă atunci să-i propui să citească o carte despre eroul preferat sau una în care se vorbește despre istoria sportului pe care îl practică. 

4.Jucării de exterior 

Copiii ar trebui să stea cât mai mult timp afară, în aer liber, și să facă mișcare. Tricicletele, bicicletele, rolele și skateboard-ul sunt doar câteva dintre jucăriile pe care cei mici își doresc să le primească și pe care poți să fii sigură că le vor folosi ori de câte ori vor avea ocazia. Asigură-te că în cadou este inclus și echipamentul de protecție necesar. 

5.Echipament sportiv 

Dacă ai un copil activ, atunci acesta practică, probabil, cel puțin un sport. În acest caz, se va bucura să primească echipamentul sportiv potrivit. Fie că este vorba de un costum de balet sau de gimnastică, tricouri, șorturi ori jambiere pentru fotbal, cu siguranță îi va fi de folos. 

6.Obiecte de decor 

Decorul camerei lor este important pentru copii, așa că le va plăcea să primească o decorațiune specială sau chiar un nou articol de mobilier. Poate că ai observat că are nevoie de o altă comodă sau poate că l-ai auzit vorbind despre cât de mult și-ar dori o lampă nouă. Poți chiar să-l întrebi direct ce anume ar dori să schimbe la decorul camerei sale. 

7.Gadgeturi 

După o anumită vârstă, acestea ocupă primul loc pe lista de dorințe a copiilor. De multe ori, le vor prefera în locul oricărei jucării ori haine noi. O tabletă, un smartphone, un smartwatch, boxe, căști sau console de jocuri sunt doar câteva dintre cadourile ce în mod sigur îl vor încânta pe copilul tău. 

Indiferent ce cadou alegi să-i oferi unui copil, ține cont de preferințele sale. Oricât de mult timp ai investi în alegerea acestuia, dacă nu este pe gustul destinatarului, va sfârși uitat printr-un colț. Oricare dintre cadourile de mai sus vor fi primite cu zâmbetul cu buze, dar, dacă încă nu știi ce să alegi, poți oricând să-i ceri părerea. 

Sursa foto: Pexels https://images.pexels.com/photos/7489249/pexels-photo-7489249.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=650&w=940 

 
Adauga un comentariu