Actualitate

7 motive pentru care baiatul Madonnei in varsta de 15 ani a plecat de acasa, considerandu-si mama o scorpie

Publicat: 10 ian. 2016

Celebra artista Madonna se plange ca are probleme cu fiul sau Rocco, in varsta de 15 ani.

Baiatul ar fi plecat de acasa dupa ce mama sa i-ar fi impus mai multe restrictii caruia i se par nedrepte si greu de urmat.
Adolescentul a plecat la tatal sau, regizorul Guy Ritchie. Cantareata il vrea acasa din nou pe fiul sau si este in stare sa ajunga si la Curtea Internationala de la Haga pentru ca Rocco sa revina acasa.

Click a descoperit mai multe motive pentru care fiul Madonnei si-a parasit casa.

Faptul ca mama sa i-a luat telefonul suparata ca baiatul isi neglija lectiile pare a fi un motiv serios pentru care baiatul nu a mai rezistat.

Culcatul pana in ora 23.00 este o alta probleme pentru tanar, care la tatal sau a gasit cata libertatea vrea. Acesta il lasa sa cante la chitara pana dimineata si nu isi pune angajatii sa-l verifice daca se trezeste noaptea, asa cum face mama sa.

Interzicerea televizorului. Vedeta a blocat toate prizele din casa pentru ca fiul sau sa nu aiba acces la televizor pentru a nu-si strica educatia.

Un alt motiv pentru care Rocco a plecat din casa mamei sale este pentru ca ea nu ii permitea nici lui si nici fratilor sai sa manance ciocolata, produse lactate, conservanti sau sare pentru a-si pastra sanatatea.

Mama lui se supara de fiecare data cand adolescentul isi lasa lucrurile aruncate.

Un alt motiv ar fi faptul ca Madonna ii vopseste parul blond, adolescentul saturandu-se sa mai fie aranjat si imbracat dupa gusturile mamei sale.

Nu in ultimul rand, Rocco s-a suparat pe Madonn pentru ca l-a fotografiat si a pus poza pe retelele de socializare, facand glume cu privire la marimea organelor sale genitale.loading...

Adauga un comentariu