Viata de cuplu

7 semne ca nu esti într-o relatie cu barbatul potrivit

Publicat: 18 oct. 2015
7

Cum iti dai seama ca barbatul de langa tine este potrivit? Lista urmatoare, realizata de Revista Teo, te poate ajuta sa iti dai seama daca cel de langa tine este cu adevarat sufletul tau pereche. Cele 7 semne ca esti intr-o relatie cu un barbat total nepotrivit:

1. NU TE ASCULTA

Daca ii spui lucruri importante din viata ta, dar ai senzatia ca nu te asculta, inseamna ca pe parcursul relatiei nu vei avea un confident, un prieten, un apropiat. O relatie nu se bazeaza doar pe sex.

2. NU TE FACE SA RAZI

De fiecare data cand te intalnesti cu el, nu zambesti deloc. Mai mult decat atat, esti mereu serioasa in prezenta lui. Multe femei nu observa de cele mai multe ori importanta acestui lucru simplu pentru ca sunt prea indragostite, insa doi oameni care rad impreuna si se simt bine au o legatura mult mai puternica si pot depasi mult mai usor momentele stresante.

Pofta de sex in cuplu dispare dupa numai un an de relatie 

3. TE SIMTI STINSA IN PREZENTA SA

Te simti mica pe langa el si te face sa te simti de multe ori in plus. Felul in care te domina nu are cum sa duca la o evolutie frumoasa a relatiei, noteaza gandul.info.

4. NU STII CUM VA FI ZIUA DE MAINE CU EL

Nu iti imaginezi niciun viitor alaturi de el. El are anumite planuri, tu ai altele. Nu aveti o viziune comuna despre cum sa va petreceti viata impreuna.

5. VREA SA TE SCHIMBE

Daca porneste din start cu criticile ‘spre binele tau’, este evident ca nu este barbatul de care ai nevoie in viata ta.

Intotdeauna esti cea care primeste mai putin intr-o relatie? 

6. NU ITI PREZINTA PRIETENII SAI

Niciodata nu pomeneste de viata sa sociala, de prieteniile sale ori de familie, semn ca ascunde ceva. Atunci cand un barbat nu ofera detalii despre relatiile sale personale inseamna ca are interese ascunse care nu fac in niciun caz bine relatiei voastre.

7. SIMTI CA MEREU TREBUIE SA FII PREGATITA CU O REPLICA

Daca trebuie sa fii mereu atenta la ce raspunzi atunci cand te provoaca la discutii care scot in evidenta lipsa de informare ori superficialitatea ta, partenerul tau nu este clar cel potrivit pentru tine.

Adauga un comentariu