Actualitate

7 semne ca ti-ai intalnit sufletul pereche. Astfel, fiecare clipa a vietii tale devine deosebita

Publicat: 22 nov. 2018
17

Sufletul pereche este acea persoana alaturi de care fiecare clipa a vietii tale devine plina de magie.

Asadar, daca esti intr-o relatie magnetica, incarcata de iubire, intelegere si senzualitate, sunt sanse mari sa iti fi intalnit sufletul pereche.

Iata care sunt cele 7 semne care iti dau de inteles ca el este sufletul tau pereche:

1. Nu mai ai fantezii cu alte persoane. Sa te intrebi cum ar fii o relatie cu altcineva chiar si atunci cand esti in cuplu, este normal. Tine de curiozitate. Dar cand esti cu sufletul pereche, astfel de ganduri dispar, pentru ca stii ca esti cu cea mai potrivita persoana din lume si nu ai putea cere mai mult.

2. Oricat l-ai evita, tot dai peste el. Poate ca esti intr-un moment al vietii in care consideri ca nu ai timp pentru o relatie serioasa. Nici chiar pentru el. Cu toatea acestea, dati nas in nas unul cu celalalalt de parca soarta vrea sa va aduca unul langa celalalt.

3. Iti simti puterea in slabiciunile tale. Desi se spune ca cine se aseamana, se aduna exista si polii opusi care se atrag. Voi doi va completati reciproc. El are ceea ce iti lipseste si ai ceea ce ii lipseste. Exista un echilibru in relatie.

4. Te deschizi mult mai usor. In relatiile anterioare, ai pus o limita in care te-ai deschis doar in privinta anumitor. Alaturi de sufletul pereche, iti este usor sa iti destinui secretele. Simti ca ii poti spune orice.

5. Simti ceea ce gandesc. Chiar daca el nu iti spune ceea ce simt, stii deja. Sau, cand tu ai o zi proasta, el simte si face tot posibilul sa va inveseleasca. Cand va aflati intr-un loc public, stiti ce ganditi doar uitandu-va unii in ochii celuilalt.

6. Esti mai plina de pasiune decat oricand. Pasiunea confera profunzime relatiei. Aceasta este extrem de puternica in relatia cu sufletul pereche. Desi, poate a trecut ceva vreme de cand sunteti impreuna, inca simtiti fluturi in stomac ori de cate ori va intalniti.

7. Treceti usor peste momentele dificile. In orice relatie, apar conflicte din timp in timp. Atunci cand aveti un conflict, treceti peste el cu usurinta. Mandria nu sta in calea iertarii pentru ca este mai important ca relatia voastra sa funtioneze.

Adauga un comentariu