Fashion

8 reguli de eticheta si bune maniere pe care toate femeile care se respecta ar trebui sa le stie

Publicat: 27 apr. 2018

Amabilitatea nu este greu de aratat – inseamna respect pentru voi si pentru ceilalti. Dar exista mai multe reguli pe care doar un numar mic de oameni par sa le stie. Iata cateva reguli care va pot face viata mai placuta. Daca le respecti, vei fi mult mai apreciata de cei din jur si mai respectata.

1. Niciodata sa nu vizitezi pe cineva fara sa anunti: Daca ati primit vreodata o vizita surpriza, s-ar putea sa fi fost prins cu garda jos purtand un halat si papuci. O femeie britanica ca astfel de gesturi nu sunt deloc de bun gust si ca atunci cand este pusa intr-o situatie de acest gen, isi va pune pantofii, va lua o palarie si va lua o umbrela. Daca persoana era placuta, ea a exclamat: „Tocmai am venit acasa!” Daca nu, ea a spus: „Ah, ce pacat trebuie sa plec!”

2. Nu usca niciodata o umbrela cand este deschisa, nici in birou si nici in casa altor oameni: Daca intri undeva si ai umbrela uda, este cel mai bine sa o pui in cuier sau intr-un suport special pentru umbrele.

3. Nu-ti pune niciodata geanta in poala sau pe scaun: O geanta mica si eleganta poate fi asezata pe o masa. O geanta de mana poate fi atarnata pe un scaun in spate. O servieta ar trebui pusa pe podea.

4. Pungile de plastic ar trebui folosite doar cand mergi la supermarket, la fel si pungile din mall.

5. Hainele pentru casa ar trebui sa fie doar pantaloni si bluze, nu pijamele: O rochie de noapte sau pijamalele sunt destinate pentru a merge la baie dimineata si de la baie pana la dormitor seara.

6. Dupa ce un copil se muta in camera lui, singur, ar trebui sa bati la usa inainte de a intra: Copilul tau va face acelasi lucru in momentul in care trebui sa intre in camera ta.

7. Numarul total de accesorii pe care ar trebui sa-l porti este 13, incluzand nasturii: O bratara poate fi purtata peste manusi, dar nu si un inel. Cu cat este mai aproape de seara, cu atat bijuteriile ar trebui sa fie mai scumpe. In trecut, diamantele erau considerate o podoaba de seara numai pentru femeile casatorite, dar astazi este posibil sa le purtati in timpul zilei.

8. Subiectele care nu ar trebui vorbite in public: politica, religie, sanatate, bani: Iata o intrebare inadecvata: „Ce rochie! Cat costa? „Cum sa raspunzi? Zambiti si spuneti: „Este un cadou!” Schimbati subiectul conversatiei. Daca persoana insista, spuneti incet: „Nu as vrea sa vorbesc despre asta”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit