Eveniment-Social

80 de studenti, profesori si absolventi ai Politehnicii iesene au alergat impreuna la prima editie a ”Crosului Hidrotehnicii”

Publicat: 22 mai 2019
1

Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului din Iasi (HGIM) a organizat marti, 21 mai 2019, prima editie a unui eveniment sportiv intitulat „Crosul Hidrotehnicii”. Alergarea a fost pe distanta scurta, de aproximativ 2,5 kilometri, intre decanatul Facultatii de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului si intersectia din Podu Ros, de-a lungul Bulevardului Profesor Dimitrie Mangeron, Iasi.

„Scopul activitatii a fost cresterea gradului de colaborare intre studentii facultatii prin intermediul activitatilor sportive, sustinand in acelasi timp un stil de viata sanatos. Un beneficiu secundar al activitatii a fost cresterea interactiunii in afara salilor de clasa intre studentii si cadrele didactice din facultate, prin atragerea si a dascalilor in aceasta activitate. Avand in vedere succesul primei editii ne propunem ca la editia urmatoare, din 2020, sa avem mult mai multi participanti, parteneri si sponsori” a declarat sef lucrari dr. ing. Marius Telisca, de la HGIM.

Desi organizatorii se asteptau la aproximativ 50 de participanti, la prima editie au fost in total 80 de persoane care au alergat cei 2,5 kilometri, printre care si trei cadre didactice de la HGIM, dar si fosti absolventi sau persoane din afara facultatii, unii dintre ei fiind atleti de top cu rezultate notabile la diferite competitii de atletism. Parteneri ai evenimentului au fost Vivertine, Casa de vinuri „Bucium 1949” Iasi si Serviciul Voluntar de Ambulanta – Asociatia Ambulanta.Life.

Adauga un comentariu