Magazin

9 motive sa te simti mandru ca ai alaturi de tine un Leu

Publicat: 08 mart. 2019
1

Leii sunt niste personalitati unice. Ei tind spre succes si popularitate, le place miscarea si intotdeauna au o atitudine pozitiva fata de viata.

Leii sunt puternici, emotivi, afectuosi, dar la fel de curajosi, hotarati si marinimosi.

Iata acele 9 trasaturi de caracter ce te fac sa adori Leii:

1. Trebuie sa mentionez ca alaturi de Lei niciodata nu te vei plictisi?

Leii stiu cum sa ii atraga pe cei din jur si cum sa faca timpul petrecut alaturi de ei cu adevarat interesant. Leii nu se pot resemna ca cineva din jurul lui sa se simta trist sau plictisit. Ei vor face tot posibilul sa ii faca pe oameni sa zambeasca si sa rada.

2. Leii sunt foarte generosi – cu emotiile, cu grija, cu iubirea si atentia. Anume daruind ei se simt fericiti

Ai prieteni Lei? Fii sigur, ei te vor face sa simti ca esti iubit si apreciat. Leul este una din cele mai bune la suflet semne zodiacale.

3. Leii te vor sustine in orice situatie. Scopul lor este sa te motiveze

Daca esti timid, Leul le va descrie altora calitatile pe care le posezi. Este raspandita parerea ca Leul adora sa fie in centrul atentiei, dar acest lucru nu inseamna ca el va incerca sa ii eclipseze pe altii. Ei vor ca atat ei, cat si persoanele dragi, sa aiba parte de faima si dezvoltare personala.

4. Leul nu se va juca cu tine si sentimentele tale

Una dintre cele mai importante trasaturi ale Leului este sinceritatea sa, faptul ca el nu este ipocrit sau superficial. El dispretuieste persoanele care mint si care manipuleaza si niciodata nu va fi unul din ei.

5. Leul isi va tine intotdeauna promisiunea. Iar daca tine la tine, fii sigur ca niciodata nu te va trada

Leul nu arunca cuvinte in vant. El pune valoare in tot ce spune si mai ales in ce promite.

6. Leilor nu le este frica sa ia initiativa. Ei nu ezita sa incerce lucruri noi

Vrei sa mergi la o petrecere, dar simti ca ceva te opreste sa faci acest lucru? Ia cu tine un Leu. Vrei sa te inscrii la un curs de pictura, dar ti-e frica? Nici o problema, invita un Leu sa mearga cu tine.

Leii te vor inspira si te vor motiva sa devii mai increzut in propriile forte.

7. Leul iti va tine partea daca va fi nevoie

Tine minte, Leul te va apara neconditionat. Cateodata el te va trata ca pe copilul sau. De aceea tine-te de el ca de un colac de salvare. Alaturi de el cu siguranta nu te vei ineca.

8. Leii sunt extrem de pozitivi

Leul este Soarele care a coborat pe Pamant pentru a ne bucura zi de zi. Leii emana o energie spirituala extraordinara, din care te poti alimenta si tu.

9. Leul este un prieten si un partener pentru toata viata

Leii nu sunt cointeresati in relatii ocazionale. Ei tind spre o relatie serioasa, de lunga durata, bazata pe o conexiune emotionala. Daca va considera ca meriti, el iti va propune inima si intreaga sa loialitate.

Adauga un comentariu