Magazin

9 semne ca locuinta ta este BANTUITA

Publicat: 12 nov. 2014
Banuiesti ca locuinta ta este bantuita de spirite de pe lumea cealalta? Iata 9 semne care dovedesc ca ai dreptate!
Luminile se sting si se aprind singure – nu iti amintesti sa fi stins lumina intr-o camera din care abia ce ai iesit? Ei bine, ar trebui sa privesti partea buna a lucrurilor: fantoma care te bantuie face economie!
Ai senzatia ca te-a atins cineva – fie ca este vorba despre sentimentul ca cineva a trecut pe langa tine ori simti chiar o ciupitura, daca nu ai musafiri s-ar putea sa ai… o casa bantuita.

Citeste si: O femeie a primit AJUTOR de la primarie pentru ca locuieste intr-o casa BANTUITA

Umbre pe care nu ti le poti explica – ti se intampla sa te trezesti subit in mijlocul noptii si sa vezi pe pereti umbre care se misca? Daca nu intelegi de unde vin acestea, e posibil sa vina de la fantomele care te bantuie.
Ai sentimentul ca esti urmarita – sunt sigura ca si tu ai avut, cel putin o data, sentimentul ca esti privita. Ei bine, e posibil sa fii privita, insa nu de o prezenta vie.
Usile se inchid si se deschid dupa bunul plac – sau dupa placul fantomelor care cutreiera casa-n lung si-n lat.
Simti mirosuri inexplicabile – nu ai facut placinta de dovleac insa in casa ta miroase ca si cand ai fi facut? Ti-o amintesti pe matusa aceea care-ti gatea mereu placinta de dovleac? Se pare ca, desi a murit, si ea isi aminteste de tine.
Auzi zgomote ciudate – auzi batai in usa si, cand te duci sa deschizi, constati ca nu e nimeni acolo? E posibil sa fie o fantoma. De asemenea, si daca auzi plansete ori soapte e posibil sa stai intr-o casa bantuita.

Citeste si: TERIFIANT: Ce a descoperit un barbat la fereastra casei case, i-a INGROZIT pe toti!

Obiectele cad de pe mese, se sparg sau sunt propulsate in pereti de o forta nevazuta – daca nu ai atins farfuria aceea care cade in fata ta ori imediat ce ai intors spatele, probabil ca esti bantuita de o fantoma infometata.
Vezi o fantoma – daca vezi cu ochii tai o fantoma, atunci in mod cert casa ta este bantuita si ai face bine fie sa te muti, fie sa percepi o taxa pentru amatorii de senzatii tari, dornici de o intalnire cu fantome.
Sursa: feminis.ro 


loading...

Adauga un comentariu