Cancan

Care este relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Imaginile vorbesc de la sine

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În ultima vreme, relaţia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost intens urmărită, atât de presă, cât şi de fanii celor doi. Dacă răutăcioşii spun că cei doi nu mai formează un cuplu şi sunt despărţiţi de ceva vreme, ei bine, impresara arată exact contrariul. Susţine că este mai fericită ca niciodată alături de soţul şi copiii ei.

Nu doar spune aceste vorbe frumoase, ci şi arată. Recent, Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, unde apara alături de Reghe, ca doi îndrăgostiţi. Impresara mai susţine că atât distanţa, cât şi răutăţile la adresa lor i-a făcut să se iubească şi să se respecte şi mai mult. „❤️#us #family #love #life„, a scris Anamaria Prodan la imaginile postate.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Adauga un comentariu