Cancan ultimă oră

Jorge, postare care a îngrijorat fanii. Artistul s-a pozat pe patul de spital

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Probleme grave pentru Jorge. Îndrăgitul artist s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, marţi seara, iar fanii au fost foarte îngrijoraţi cu privire la starea lui. Astăzi, artistul a ţinut să-i liniştească.

Jorge a postat pe reţelele sociale, marţi seara, o fotografie în care apărea pe un pat de spital. Fanii s-au speriat şi l-au întrebat imediat ce are, însă artistul nu a avut putere să răspundă pe loc, astfel că astăzi a venit cu noi informaţii. „Cine mai mănâncă la restaurant? Eu nu”, a scris Jorge de pe patul de spital.

În imaginea postată de Jorge se vedea că este foarte slăbit şi că nu se simte bine, iar astăzi, artistul a povestit că a făcut toxiinfecţie alimentară. Se pare că Jorge a mâncat la restaurant, iar mâncarea nu i-a picat deloc bine. Din fericire, însă, acum, Jorge se simte bine, şi-a revenit şi a fost deja externat.

Chiar dacă acum se simte bine, Jorge a ţinut să le transmită fanilor că s-a speriat foarte tare şi că în acele clipe, când se afla pe patul de spital, singurii la care s-a gândit au fost copiii săi.

Jorge povesteşte că s-a rugat Divinităţii să-l ajute să se facă bine, pentru că micuţii lui au nevoie de el. Rugăciunile i-au fost ascultate, iar acum acesta se simte bine, însă a rămas cu restricţie de la medic şi nu mai are deloc voie să mânânce alimente grase.

„Credeați că mor? Nu scăpați așa ușor de mine ? Dar pot să va jur că aseară m-am cam speriat cu toxiinfecția alimentară. În fiecare minut mă gândeam la copii și îl rugăm pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc pentru copiii mei. Love you ♥️ În plus, e exact ce aveam nevoie acum de Crăciun ??. La revedere tobă, lebăr, porc, salată beuf. Mulțumesc celor care mi-au scris la story. Viaţa este minunată”, a scris Jorge pe Instagram.

Adauga un comentariu