Cancan ultimă oră

Mara Bănică a criticat-o dur pe soția vulpiță: „Te schimonoseşti în sânii goi pe manele”

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce Viorel a declarat că-şi iartă soţia, cei doi au hotărât să se întoarcă la Blăgeşti, judeţul Vaslui, la casa părinţilor bărbatului pentru a-şi lua copilul. Ajunşi acolo, socrii Veronicăi au tăbărât pe ei cu lovituri şi cuvinte urâte. În urma acestui scandal, Mara Bănică nu a mai putut să se abţină şi a făcut-o praf pe vulpiţă!

Invitată la Acces Direct, soţia-vulpiţă a avut o atitudine mult mai smerită în platou, faţă de cea pe care a afişat-o în filmările în care se confrunta cu soacra sa. Ileana Stegaru a susţinut că nu-şi va ierta niciodată nora şi a mustrat-o pentru faptele sale, afirmând că acum îi este ruşine să mai scoată capul în lume. Veronica însă a încercat să o înfrunte, iar dialogul dintre cele două s-a transformat într-un adevărat război.

La vederea acestor imagini, Mara Bănică a atacat-o dur pe soţia-vulpiţă, deoarece deşi tânăra are 22 de ani nu munceşte şi primeşte ajutor social.

Nici soţul ei, Viorel, nu are un loc de muncă, cu toate că este în floarea vârstei, având 33 de ani.

„Adică noi, poporul ăsta care plăteşte… toţi muncim. Şi eu plătesc taxe aici şi Mirela, toţi, toţi care muncim aici plătim taxe. Şi din taxele astea, în loc să se ducă la bătrâni sau la copii fără părinţi eu îţi dau să te schimonoseşti tu în sânii goi pe manele, să te culci cu tot satul. Du-te la muncă!”, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii Acces Direct.

De asemenea, Mara Bănică a mustrat-o pe Veronica pentru atitudinea pe care a abordat-o în faţa mamei lui Viorel, femeia care îi creşte copilul.

„Amândoi gândiţi-vă că n-ar trebui să fiţi pe un picior de război cu socrii care te-au ţinut acasă. Faptul că te-ai chinuit şi ai avut dureri că ai născut natural, toate femeile care nasc natural, Veronica, au dureri. Dar copilul de o săptămână şi nu numai o săptămână, că soacra ta avea dreptate, de ce nu te duci la muncă? Că ea te ajută cu copilul, ţi-l creşte, copilul e spălat. În capul părinţilor capul plecat. Nu ai tu dreptul să ţii la un părinte”, a mai spus Mara Bănică.

În acelaşi timp, Mara a susţinut că le dă dreptate deplină părinţilor lui Viorel şi că este dezamăgită de felul în care a avut loc discuţia dintre soţia-vulpiţă şi soacra sa.

„Nu te ştiam, Veronico, aşa aprigă şi tare în gură. Nu sunt de acord cu urletele şi ţipetele de acolo. Unii oameni aşa percep o discuţie în contradictoriu, din păcate. Nu s-au dat pumni, nu s-au dat palme. Am perfectă înţelegere pentru părinţii tăi, Viorel”, a spus Mara Bănică.

Adauga un comentariu