Cancan ultimă oră

Soția vulpiță în pericol: „Vrea să mă omoare”

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Soţul Veronicăi trăieşte momente de groază! Viorel spune că primeşte telefoane de atenţionare în ceea ce priveşte viaţa nevestei sale. Un bărbat din sat ar vrea să o omoare pe Veronica, acuză Viorel… Însă cine este acest bărbat, nimeni nu știe. Viorel spune că în continuare nu știe cine este persoana care trimite aceste mesaje, însă bărbatul se teme pentru viața soției vulpiță.

„A sunat cineva şi a zis că vrea să mă omoare. Azi la magazin s-a lăudat că unde o prinde, o termină. O şterge de pe faţa pământului! Aseară am primit iar mesaje. Mi-a dat o doamnă mesaj că a luat-o cineva pe Veronica, au vrut să o treacă granița.”, a povestit Viorel, la Acces Direct.

Tremură din toate încheieturile! Viaţa vulpiţei e în pericol? Veronica spune că îi este frică să se întoarcă acasă, însă nu exclude posibiltatea de a se muta în Capitală, dacă i se dă șansa.

„Îmi este frică să mă întorc acasă. Îmi place aici la București, aș rămâne. Încă îl iubesc pe Viorel.”, a spus soția vulpiță.

Mara Bănică a încercat să îi reamintească lui Viorel că vulpița l-a înșelat și că nimeni nu a vrut să o răpească sau să o violeze.

„Răde și Veronica când te aude. Tu continui să crezi că nevastă-ta a fost victima unei tentative de răpire și a unui viol? Lasă ce telefoane. Ți-a recunoscut totul! Tu ai nisip în cap, iartă-mă că te întreb. Dacă te sună cineva și îți spune că nevastă-ta este fată mare tu vii la televizor și ne spui că așa e?”, a spus Mara Bănică.

Adauga un comentariu