Cancan ultimă oră

Ultima fotografie cu Bianca Drăgușanu încinge internetul! E provocatoare și lipsită de inhibiții – FOTO

Publicat: 21 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Drăgușanu lovește din nou în mediul online, iar ultima fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram a accelerat pulsul tuturor vizitatorilor. Nu este pentru prima oară când blondina oferă astfel de surprize vizuale spectaculoase, însă de data aceasta se poate spune că a ridicat și mai sus ”ștacheta”.

Admirată, vânată de paparazzi, controversată – în unele cazuri -, invitată la evenimente mondene și ”curtată” pentru a realiza pictoriale incendiare sau reclame diverse. Bianca rămâne aceeași vedetă pentru care a fi în centrul atenției este nu numai o provocare cotidiană, ci și o dorință acerbă. Cum afară nu a venit, încă, primăvara, Bianca Drăgușanu s-a decis să propună o fotografie alb-negru care să facă furori. Și, având în vedere numărul de like-uri pe care le-au plasat internauții în dreptul imaginii, se poate trage concluzia că impactul a fost deosebit.

Îmbrăcată doar în lenjerie intimă și ciorapi de mătase, blondina ține în mâna dreaptă o sticlă de șampanie, iar în cea stângă un pahar. O privire languroase, un zâmbet abia schițat, o imagine care, așa cum se mai spune, face mai mult decât o mie de cuvinte.

Adauga un comentariu