Celebritati

A absolvit facultatea fiul lui Michael Jackson! Iata cine i-a fost alaturi – FOTO

Publicat: 14 mai 2019

Fiul cel mare al lui Michael Jackson a absolvit facultatea, iar la evenimentul care a celebrat incheierea ciclului universitar au fost prezente cei mai apropiati prieteni ai lui, dar si familia. Printre sustinatorii lui s-a numarat si fratele lui mai mic, Blanket in varsta de 17 ani.

Cei doi au publicat mai multe fotografii din cadrul evenimentului si au parut foarte fericiti si apropiati. Fiul mai mic al lui Michel Jackson, al carui mama este necunoscuta, a avut grija sa nu fie in centrul atentiei presei in ultimii ani, dar nu a putut sta departe la festivitatea de absolvire a fratelui mai mare, Prince in varsta de 22 de ani.

Vezi si: Secretul lui Michael Jackson dezvaluit! Cum a reusit artistul sa faca imposibilele miscari din Smooth Criminal

Alaturi de cei doi frati a mai fost prezent si verisorul mai mare al lor, Tj Jackson care a publicat mai multe imagini cu Prince.

„Prince, a fost un drum lung dar ai reusit. Continua sa inveti si sa te dezvolti oferind mai departe. Sunt foarte mandru de tine si te iubesc”, a scris verisorul lui.

Dar cel mai important lucru pentru Prince a fost prezenta fratelui mai mic, Blanket, cu care s-a fotografiat in mai multe ipostaze si cu care se poate observa cu usurinta ca are o relatie foarte apropiata.
Adauga un comentariu