Diverse

A acceptat sa fie mama surogat la doar 21 de ani, desi multi i-au spus ca e prea tanara pentru asta. La ecografia facuta dupa doua luni de sarcina, doctorii au INGHETAT cand au vazut asta

Publicat: 17 mart. 2017

O tanara din Marea Britanie care a acceptat sa fie mama surogat pentru un cuplu ce nu putea avea copii le-a facut acestora o surpriza incredibila: le-a daruit tripleti.

Shaniece Sturdy si-a dorit sa fie mama surogat si sa ajute alte cupluri inca din adolescenta, atunci cand a vazut un documentar pe aceasta tema.
La varsta de 21 de ani, dupa ce a avut deja propriul copil, femeia a decis sa isi si puna planul in aplicare.
A contactat o agentie specializata, a cunoscut cuplul pe care urma sa il ajute si si-a dat acceptul.
Dupa implantarea embrionilor, Shaniece urma sa devina cea mai tanara mama surogat din Marea Britanie. Si asa s-a si intamplat, doar ca intr-un mod deosebit.
O ecografie facuta in timpul sarcinii i-a facut pe toti sa tresara de fericire. In loc sa aiba in burta un singur copil, Shaniece avea doi.
Dupa alte cateva saptamani, la doua luni si jumatate de sarcina, a venit si ultima surpriza. Nu erau gemeni, erau tripleti.

Shaniece a nascut in cele din urma trei copii perfect sanatosi, un baietel si doua fetite, pe care ii viziteaza acum, in fiecare an, spre bucuria parintilor fericiti.

sursa: poate nu stiailoading...

Adauga un comentariu