Diverse

A aflat adevarul dupa 26 de ani! Romanca care si-a regasit familia biologica, dupa ce fusese data spre adoptie unor canadieni

Publicat: 11 sept. 2017

O poveste demna de un roman. Marilena Antonescu s-a nascut in Romania in anul 1991, insa a fost data spre adoptie unei familii de canadieni pentru ca mama sa nu avea cu ce sa o creasca. Marilena are acum 26 de ani si nu spera ca isi va revedea vreodata familia naturala. Insa soarta i-a suras, iar acum tanara se pregateste sa vina in Romania pentru mama si surorile sale mai mari.

Iata cum incepe povestea Marilenei. In urma cu o luna, fata le-a marturisit administratorilor paginii ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României“, ce o framanta de foarte mult timp. Adolescenta isi cauta de zor parintii naturali, pe care doreste sa ii vada cu orice pret.

„Numele meu la naştere a fost Antonescu Marilena. M-am născut pe 10 februarie 1991 în Davideşti, judeţul Argeş. Am crescut în Canada, dar mi-am dorit să îmi găsesc părinţii/familia biologică de când eram mică. Numele mamei biologice este Antonescu Elena, în momentul adopţiei locuia în satul Conţeşti, comuna Davideşti. Avea 2 copii, eu fiind cea mai mică. Am o soră cu 3-4 ani mai mare. Mi-ar place să îi găsesc, să îi cunosc şi să le povestesc totul despre mine. Ar fi ca un vis care devine realitate!!! Am această fotografie cu mama mea biologică şi, probabil, lângă ea, tatăl meu. Nu ştiu în ce parte a României a fost făcută, dar cred că poate fi Piteşti sau Bucureşti (…). Sper cu ajutorul vostru să îi găsesc, ar fi o mare binecuvântare!“, a fost mesajul Marilenei.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit