Magazin

A aflat despre moartea bunicii inainte de a intra in direct

Publicat: 22 mart. 2015
1

Iuliana Tudor a vorbit despre momentele dramatice in care a aflat ca bunica sa, una dintre cele mai dragi fiinte pentru ea, s-a stins din viata.

Iuliana Tudor a povestit ca a aflat despre tragicul eveniment exact inainte sa intre, in direct, pentru o emisiune, pe care, bineinteles, a trebuit sa o duca la bun sfarsit.

“A fost o experienta si o veste care te zguduie. Am aflat ca a murit bunica mea inainte sa intru in direct. Noi filmam dupa Revelion. Nu au telespectatorii vina pentru dramele din viata ta personala”, a spus Iuliana la Antena Stars, in emisiunea Oanei Turcu.

Prezentatoarea TV a vorbit si despre felul in care si-a cunoscut sotul, pe Razvan.

“Sunt de la 19 ani cu el. Venea in Bucuresti si statea cu mine. Noi suntem amandoi din Baicoi. Ne-am intalnit la biserica, in noaptea de Inviere. De atunci am ramas impreuna. Nu exista femeie sa aiba un barbat cum e Razvan. El este cel de care am avut nevoie si de care am nevoie in continuare. Dupa 19 ani de casnicie nu s-a schimbat nimic, noi suntem ca la inceput. Am avut si noi furtuni, este evident. Noi cand ne certam trecem printr-o zona civilizata”, a explicat Iuliana Tudor.

Adauga un comentariu