Magazin

A aflat din presa ca fostul iubit s-a cuplat

Publicat: 23 apr. 2019

Mihaela Bilic, celebra nutritionista, care a avut o relatie de 13 ani cu actualul iubit al stiristei Andreea Berecleanu, a facut primele declaratii despre idila pe care o traieste acum fostul ei partener. Ea a vorbit intr-un interviu, acordat revistei Ciao!, despre Constantin Stan, esteticianul vedetelor, cu care a trait o frumoasa poveste de dragoste.

Nutritionista a explicat ca desi nu mai formeaza un cuplu cu medicul estetician a pastrat o relatie de prietenie cu aceasta si inca se mai vad.

Citeste si Uma Thurman a rupt logodna cu omul de afaceri Arpad Busson

„Cred ca fiecare dintre noi a evoluat, el daca vrei, a ajuns la apogeul si la maximul carierei lui. Eu l-am sprijinit foarte mult si apoi am tras concluzia ca am ajuns intr-un impas in relatie… poate criza femeii de 40 de ani si aveam o usoara senzatie de neimplinire.

Am considerat caam nevoie de mult mai mult timp si de lucruri care sa nu ma distraga in exterior, astfel incat sa si gasesc eu raspunsul la intrebarile mele personale: de la cariera si pana la ce anume ma face pe mine fericita”, a povestit Mihaela Bilic, citata de Ciao!.

Medicul a subliniat ca fostul ei partener a inceput relatia cu Andreea Berecleanu dupa ce ea si Constantin Stan nu mai erau impreuna. Nutritionista a mai spus ca nu se baga sub nicio forma in actuala lui relatie si nu ii da sfaturi pe aceasta tema.

Citeste si Andra si Maruta: „Banii nu ne-au schimbat”

„Cautarile mele au inceput cand eu am implinit 40 de ani, in 2010, si noi am ramas in continuare, daca vreti, prieteni, o vreme. El a incercat sa ma ajute, dar din pacate in aceste cautari personale nu ai cum sa fii ajutat de altcineva.

Eu din 2010 am inceput cautarile, am inceput sa caut si sa vad ce anume mi-ar aduce satisfactia mea personala, iar lucrurile astea cu noua lui relatie s-au intamplat cu mult dupa… Cel putin eu am aflat din presa, din media”, a adaugat Mihaela Bilic.

Nutritionista a fost cea care i-a stat aproape Andreei Berecleanu cu programe si diete personalizate, stirista fiind chiar si pe coperat celei de-a doua carti semnate de ea. „Am fost nutritionista Andreei Berecleanu, dar asta a fost in 2008. Ne cunoastem foarte bine”, a mai spus medicul.

Citeste si Angelina Jolie si Brad Pitt se despart. Motivul este INCREDIBIL

Intrebata daca s-ar duce la nunta fostului iubit cu stirista, Mihaela Bilic a spus ca nu-i plac astfel de ceremonii, iar ea personal nu crede in institutia casatoriei.

Comentarii
Adauga un comentariu