Magazin

A agatat o prostituata celebra de la noi. Ce a facut tanara cand i-a spus ca o plateste cu cardul

Publicat: 30 apr. 2016
1

Daca marea majoritate a romanilor folosesc cardul, nu acelasi lucru se poate spune despre prostituatele de pe centura care nu accepta acest tip de plata. Pentru ca nu au un POS, presteaza numai pe bani gheata.
 
Un astfel de exemplu este o tanara din Fetesti care a refuzat sa faca un client fericit prin tehnici specifice, si asta pentru ca dorea sa plateasca cu cardul. Barbatul a oprit masina pe marginea drumului, iar fata, care este de mult o vedeta pe internet din cu totul alt motiv, s-a urcat in autoturism. ”Sunt la produs. 300 de lei oralul (30 lei noi-n.r.)”, i-a spus prostituata soferului. Acesta i-a replicat ca cere prea mult si ca a gasit si la 5 lei. ”Esti nebun, cum 5 lei. Pe suc si pe chipsuri am dat 10 lei. Nici nu ma gandesc”, i-a spus prostituata. Glumet din cale afara, barbatul a sfatuit-o sa manance natural, ceapa, branza, nu chimicale. Dupa cateva minute,  a mai lasat din pret. ”20 de lei”, a spus ea. Barbatul a fost multumit, dar i-a spus ca nu are bani la el si ca poate sa plateasca cu cardul.

Prostituata nu a vrut , asa ca a coborat din masina, sperand ca va gasi un client cu bani gheata. Fata este celebra pe internet, si asta pentru ca a postat mai multe clipuri in care danseaza de mama focului. Multi o stiu, si nu pentru ca ar fi apelat la serviciile ei, ci pentru ca ii urmaresc postarile si comenteaza, cateva dintre filmulete avand peste 10.000 de vizualizari, scrie cancan.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu