Bizar

A ajuns acasa mai devreme decat de obicei si stia ca toata lumea e plecata, asa ca i s-a parut ciudat cand a auzit zgomote din dormitor. S-a dus sa vada ce se intampla, dar cand a deschis usa a avut un soc! Uite ce facea baiatul ei

Publicat: 23 dec. 2016
14

O femeie din Statele Unite a avut parte de un adevarat soc, din care si-a revenit cu greu. Totul a inceput intr-o zi ca oricare alta, dupa ce a ajuns acasa mai devreme decat in mod normal. Stia ca la acea ora toti membri familiei trebuiau sa fie plecati, asa ca i s-a parut extrem de ciudat cand a auzit zgomote la etaj, unde erau dormitoarele.

Usor speriata, a urcat scarile, dupa care si-a dat seama ca totul se auzea din camera fiului ei de 15 ani. A deschis usa, iar cand a vazut ce se intampla, a ramas blocata.

In incapere, baiatul intretinea relatii sexuale cu cea mai buna prietena a ei, care avea 34 de ani. Dupa un scandal monstru, femeia a chemat politia. Daca va fi gasita vinovata, prietena risca ani grei de inchisoare pentru abuz de minori. Cine credeti ca a gresit, baiatul sau femeia de 34 de ani?

sursa

Adauga un comentariu