Eveniment-Social

A ajuns de urgenta la spital! A luat pastile cu pumnul

Publicat: 19 nov. 2018
1

In ultima perioada, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi au ajuns multe persoane care au incercat sa-si puna capat zilelor. De cele mai multe ori, pacientii ajung la spital dupa ce consuma cantitati impresionante de pastile, in combinatie cu alcool, punandu-si astfel viata in pericol. Acesta este si cazul unei femei din judetul Iasi, care a ajuns la spital dupa ce a consumat o cantitate mare de antidepresive. Medicii ieseni au intervenit la timp si au reusit sa-i salveze viata, aceasta fiind internata pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere.

Citeste si: Dupa un inceput de an dificil, statisticile s-au imbunatatit! Cate transplanturi renale s-au efectuat pana in prezent

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta din judetul Iasi, care a avut o tentativa de suicid. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, medicii au constatat ca femeia a suferit o intoxicatie voluntara cu antidepresive. Totodata, pacienta prezenta si etilism acut. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, pacienta a fost internata pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala", declara medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu