International

A ajuns la menopauza la 11 ani!

Publicat: 05 apr. 2012
1
Amanda Lewis nu a avut copilarie. Englezoaica a avut prima menstruatie la 10 ani, iar la 11 ani a intrat la menopauza, scrie Cancan.
Schimbarile prin care a trecut corpul ei au fost groaznice, ajungand sa aiba schimbari bruste de dispozitie si se ingrase 44 de kilograme in doar cateva luni.
„M-am ingrasat incredibil de mult intr-o perioada de doar cateva luni – am ajuns de la 50 de kilograme la 94 de kilograme. Corpul meu a ajuns sa cantareasca aproape dublu, iar menstruatia mea, care a inceput la varsta de 10 ani, s-a oprit. De asemenea, eram foarte emotiva in acea vreme”, a spus Amanda potrivit Cancan.
Abia peste doi ani ea a ajuns la medic, care a constatat ca a intrat la menopauza, iar ovarele ei nu functioneaza, astfel ca in organism nu exista nicio urma de estrogen. I s-a prescris imediat un tratament hormonal.
„Initial, cred ca mama era mai suparata decat mine – din cauza ca nu voi putea avea niciodata un copil. Ea a inteles ce influenta va avea acest lucru asupra vietii mele. Prietenii mei se bucurau de o viata normala de adolescent, insa eu ma simteam batrana”, a explicat tanara care acum are 24 de ani.
Adauga un comentariu