Eveniment-Social

A ajuns la spital cu ochiul scos, dupa o plimbare cu nepotul prin parc! Ce s-a intamplat cu femeia care a cazut cu ochiul in ghidonul bicicletei nepotului sau

Publicat: 10 iul. 2019

O ieseanca in varsta de 60 de ani a ajuns la spital dupa ce a suferit un accident in timp ce era la o plimbare cu bicicleta cu nepotul ei. Aceasta a ajuns la spital cu ochiul distrus dupa ce a cazut cu ochiul in ghidonul bicicletei nepotului ei. Medicii au facut toate eforturile necesare pentru a salva ochiul pacientei, dar, din pacate, aceasta prezinta riscul de a nu mai putea vedea vreodata. Desi la adulti nu se foloseste anestezie generala in astfel de interventii, pentru acest caz, medicii au ales sa apeleze la aceasta strategie, intrucat pacienta se afla in stare de soc.

Medicii specialisti sustin ca in fiecare an situatia se repeta si ca, de la an la an, tot mai multi copii devin victimele neatentiei parintilor lor. Astfel, vacanta de vara se transforma in cosmar nu numai pentru copii, ci si pentru parinti, care sunt nevoiti sa-si opreasca activitatea de la serviciu, pentru a-si ingriji copilul.

Vezi si: E oficial. Partidele au stabilit candidatii la alegerile parlamentare- VEZI LISTELE

"In perioada vacantei de vara exista numeroase traumatisme oculare, in general la copii. Copiii sunt lasati nesupravegheati si se joaca fie cu obiecte ascutite, fie cu animale de companie. Nesupravegherea lor de catre adulti poate conduce la repercusiuni grave. In aceasta perioada, avem extrem de multe cazuri cu copii care, lasati nesupravegheati, au suferit diverse accidente. Am avut recent cazul unui copil care s-a intepat in ochi cu un ac de seringa, lasat la indemana lui din neglijenta parintilor. Recomandam adultilor sa acorde o mai mare atentie obiectelor cu care se joaca copiii, sa le explice riscurile si sa ii supravegheze indeaproape, intrucat un astfel de accident ii poate marca pe viata", spune dr. Camelia Bogdanici, seful clinicii de oftalmologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgente "Sfantul Spiridon" Iasi.

 loading...

Comentarii
Adauga un comentariu