Magazin

A ajuns sa fie GELOS dupa ce sotia lui a pozat goala intr-o sedinta foto deocheata! Cum arata POZELE care l-au facut posesiv pe acest barbat

Publicat: 29 aug. 2015
1

Va mai aduceti aminte de Debbi Wood, femeia in varsta de 43 de ani care a devenit cunoscuta din cauza geloziei extreme de care dadea dovada?

A ajuns celebra dupa ce a dezvaluit ca obisnuieste sa isi puna sotul in varsta de 32 de ani la detectorul cu minciuni de fiecare data cand acesta se intoarce acasa.

Mai mult, Debbi nu il lasa sa urmareasca la televizor emisiuni sau vreun film in care apar femei sexy si atragatoare, pentru a nu avea fantezii cu ele.

Se pare ca acum si barbatul, pe nume Steve, a ajuns sa fie extrem de gelos dupa ce sotia lui a slabit sase kilograme si a pozat goala in prima ei sedinta foto sexy.

Mai mult, ea s-a inscris la mai multe concursuri de frumusete pentru femei supraponderale si este convinsa ca in decurs de un an va aparea si pe copertile revistelor de moda.

„Ma simt foarte sexy si dorita, iar acum Steve a ajuns sa fie mai gelos decat mine. Nu ii pica bine faptul ca primesc atata atentie. Eu inca il iubesc si nu imi mai fac atatea griji ca m-ar putea insela!”, marturiseste Debbi.

Adauga un comentariu