Curiozitati

A aparut o fotografie cu el si Alexandra, fetita ucisa de monstrul de la Caracal. Acum, Stefan Banica a reacitionat. Emotionant! Isi aminteste tot. Cum a intalnit-o pe Alexandra si ce i-a spus: „Mi s-a ..”

Publicat: 09 aug. 2019
9

Crimele odioase din Caracal au starnit revolta multor oameni si nici vedetele nu au ramas indiferente. Dupa ce colegii Alexandrei Macesanu au scos la lumina o fotografie cu aceasta si cu Stefan Banica, facuta acum 3 ani, cand Alexandra nu avea decat 12 ani, artistul a avut o reactie sfasietoare

Dupa ce colegii Alexandrei Macesanu au scos la lumina o fotografie cu aceasta si Stefan Banica, facuta intr-un hotel din Alba Iulia, dupa ce Alexandra fusese cu trupa de dansuri acolo, la un spectacol si intamplator se afla si Stefan Banica, artistul nu a ramas indiferent si chiar a facut un gest emotionant in memoria fetei de numai 15 ani, care a pierit in mainile lui Gheorghe Dinca. 

Stefan Banica a postat pe contul sau de Instagram fotografia cu el si Alexandra Macesanu si le-a marturisit fanilor sai ca i „s-a strans inima cat un purice”, caci si-a dat seama ca acea copila timida din fotografia cu el, astazi nu mai este. Mai mult, Stefan Banica a criticat dur neatentia si nepasarea de care au dat autoritatile dovada, in acest caz. 

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra 

Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri "Alexandra", "Luiza", "Colectiv" vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!” a scris Stefan Banica, pe Instagram. 

Adauga un comentariu