Actualitate

A apărut o nouă fotografie cu Ludovic Orban: Premierul, surprins încălcând flagrant legea!

Publicat: 31 mai 2020

O nouă poză incendiară pe internet în care premierul Ludovic Orban este prezentat din nou încălcând flagrant legea!

Cristian Vasilcoiu distribuie o poză în care Ludovic Orban poate fi văzut din nou fără masca de protecție și cu țigarea în mână, fumând chiar în timpul unei ședințe de Guvern.

„Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”, scrie Vasilcoiu.

Premierul Ludovic Orban a achitat, sâmbătă, două amenzi, în valoare cumulată de 3.000 de lei, pentru fumat și nepurtarea măștii de protecție în spații închise, a anunțat Guvernul. Potrivit informării, premierul a plătit sâmbătă cele două amenzi prin intemediul platformei ghiseul.ro.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi prin intermediul platformei ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise”, au transmis reprezentanții Guvernului.

Comentarii
 • extraordinar da cand fuma Sorin Grindeanu nu era incalcare de lege sau cand zdragnea invita jurnalistele la buda sa le arate ce sculau are

 • Nu despre asta este vorba. Ei au castigat bunavointa oamenilor tocmai pentru ca au promis altceva. Se vede in ce consta aceasta. Sunt aceeasi Marie dar cu alta palarie. Imi pare rau, dar trebuie sa isi dea demisia! Este o pata neagra la Palatul Victoria.

 • Orban trebuie sa fumeze in birou si in sedintele de Guvern daca i se permite de catre ceilalti! Iar pentru noi trebuie modificata legea absurda ca la munca trebuie sa iesim afara la fumat, angajatorii trebuie sa amenajeze un spatiu special dotat pentru fumatori, e absurditate sa iesi afara din institutie sa fumezi.

 • Toti sefii fac asta! Ia mergeti si in scoli in birourile directorilor fumatori! In drum, puteti trece si pe la inspectoratul scolar! Meru vorba „Aici eu sunt seful, fac ce vreau!”. Este obedienta mare in tara noastra, nimeni nu indrazneste sa faca observatie sefului. Ba chiar se bucura daca seful il invita la la baut/fumat la el in birou!

 • Individul ăsta este nesimit și prost.
  Daca despre „Veorica” se spunea că este proasta, uite că avem unul și mai cu moț.
  Din rău în mai rău.
  Unul care trebuie să conducă o țară, nu are minte in capul ăla cât să fie treaz când trebuie, sa respecte primul regulile de bun simt, nemaivorbind de legile încălcate cu bună știință.
  Ce sa te aștepți de la unul ca Orban? Când spune ceva îți este clar că te minte și nu este un om care să se țină de cuvânt.
  Sa mai aduc aminte de mușamalizarea accidentului auto de acum câțiva ani? Și că spunea că nu consumase alcool?
  Și maimuțoii ăștia care sunt în preajma lui îl aprobă, că așa spune Iohanel, sluga securității!
  Cică este democrație… Democrația securității care conduce aceasta țară, într-un mod mai abject decât pe vremea comunismului. Acolo se mai controlau cat de cat cele două puteri, că politicul mai făcea fata securității, dar după omorârea lui Ceaușescu controlul securității asupra țării a devenit control total.

 • Un medic chirurg fumator, avem destui , inainte de a intra in operatie ce sa faca sa se duca sa fumeze in fata Spitalului? sau dupa o operatie la fel?normal ca fumeaza si el acolo o tigara in cabinetul lui cu o cafea si exemplele continua………. Trebuie modificata aceste lege absurda a fumatului afara in timpul programului de munca , trebuie de fumat in loc special amenajat cum era inainte de aceasta lege absurda. In alte tari AM VAZUT CHIAR IN AEROPORT CA ESTE CAMERA SPECIALA DE FUMAT

 • Dupa unii, daca cineva este bautor si cere voie colegilor poate sa bea,altul daca este curvar si cere voie…,chrurgul sa scrumeze pe operatie,etc.Legea e lege, nu este o potriveala

 • Acum Orban poate sa mai faca rost de o amenda,daca se dovedeste a fi adevarat.Ma intreb, colegii lui, sustinatorii legilor, ce zic?

Adauga un comentariu