Telefoane mobile

A aparut pe piata primul iPhone 5

Publicat: 02 aug. 2011

In orasul Shenzhen a aparut deja iPhone-ul 5, care nici macar nu a fost produs inca de Apple! Felicitam producatorii, care au tinut cont de absolut toate zvonurile care au circulat despre design-ul viitorului iPhone si au contraprodus un aparat care le respecta!

Shenzhen are o bogata traditie in producerea aparatelor false care imita terminalele Apple, HTC, Samsung si asa mai departe. Imitatia se mentine numai la nivelul design-ului. Atunci cand vrei, in schimb, sa si pornesti un astfel de produs contrafacut, vei avea surpriza sa dai de cele mai proaste software-uri facute vreodata.

Produsul contrafacut se bazeaza pe schema unei combinatii dintre iPhone 3GS si iPhone 4 care a fost raportata la un prototip iPhone 5 . Iata cum ar arata o corcitura intre 3GS si iPhone 4:

Chiar daca e contrafacut, iPhone-ul fals de mai sus are conexiune Wi-Fi, o grosime de numai 7 mm, doua camere cu flash si, colac peste pupaza, 64GB ca memorie! Cel putin asta scrie pe spatele lui.

Ca software, iPhone-ul 5 fals foloseste un sistem de operare scris in Java, care suporta MP3 si MP4. Aparatul, per total, costa 699 yeni sau 108 dolari americani.

Adevaratul iPhone 5 va fi lansat cu un procesor dual-core A5, va avea memorie RAM dubla decat iPhone 4, precum si o camera cu mai multi megapixeli decat acesta. Data exacta a lansarii nu este stiuta, in principal datorita rapoartelor diferite pe care le-am primit. Cu toate acestea, septembrie-octombrie ramane o data aproximativa sigura pentru lansarea modelului original Apple iPhone 5.loading...

Adauga un comentariu