Curiozitati

A aparut un filmulet nou din noaptea accidentului produs de Mario Iorgulescu. Acum e clar ce s-a intamplat! Iata imaginile care dovedesc totul

Publicat: 04 oct. 2019

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal la inceputul lunii septembrie, in timp ce gonea, baut si drogat, cu un bolid de lux. Mario nu era insa la prima abatere. Fiul lui Gino Iorgulescu era dependent de viteza.

O filmare absolut socanta a iesit acum la iveala. Mario Iorgulescu, filmat in timp ce gonea cu peste 150 de km/h prin Bucuresti. Atunci, Mario avea sa ajunga cu bine acasa. Dar adrenalina, bautura si dorinta de viteza tot mai mare aveau sa provoace, mai tarziu, un accident groaznic.

Mario Iorgulescu, filmat in timp ce gonea cu masina prin Bucuresti

In imaginile publicate de Cancan, Mario Iorgulescu goneste pe strazile din Capitala, iar prietenii din masina se ingramadesc sa filmeze bordul masinii de lux, care forteaza tot mai tare caii putere de sub capota.

Acul ajunge imediat la peste 150 km/h, iar tinerii par sa savureze la maximum seara traita la viteze ametitoare.

Mario Iorgulescu a fost la un pas de moarte in Romania, dupa accidentul pe care l-a provocat si in care un om nevinovat s-a stins, lasand in urma doi copii. Familia sa a decis sa-l transfere la o clinica privata din strainatate, astfel ca Mario Iorgulescu a ajuns pe mainile medicilor italieni, la Milano, unde pare ca se simte excelent.loading...

Adauga un comentariu