Stiri si curiozitati

A ascuns in pod, timp de 40 de ani, aceste cutii. Cand, in sfarsit, sotul ei a aflat de ele si le-a deschis a inceput sa planga – ce se afla in cutii

Publicat: 18 iul. 2017
3

Kris Bresnan a pastrat un mare secret fata de sotul ei, unul foarte intim. Sotia a depozitat foarte multe cutii in pod timp de 40 de ani, iar sotul ei este pe cale sa afle abia acum ce a pastrat ea in ele.

Povestea continutului acestor cutii a inceput in anul 1975, cei doi s-au indragostit unul de celalalt si au decis sa-si petreaca vacanta impreuna undeva departe de aglomeratul New York. Intr-o zi radeau si se distrau, dar, brusc, Bill i-a dat lui Kris un servetel pe care scria: ,,Esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Te iubesc, draga mea.” La sfarsit era simbolul infinitului.

De atunci astfel de mesaje au devenit o traditie, Bill scria regulat bilete, scrisori, trimitea carti postale. Bill i-a scris cate-un mic bilet sau cate-o scrisoare de dragoste in fiecare zi.

Vezi si A gasit in podul casei seiful secret al bunicii sale! Nu iti poti imagina ce a gasit in el

Ceea ce Bill nu stia era ca Kris colectiona biletele si scrisorile si le pastrase pe toate in tot acest timp. Podul adapostea 25 de cutii uriase pline cu scrisori de dragoste.

Vezi si Imaginea care a cutremurat milioane de suflete. Motivul sfasietor pentru care o fetita deseneaza pe un sicriu

La aniversarea de 40 de ani a casniciei lor, Kris i-a aratat sotului ei continutul cutiilor. Ochii barbatului s-au umezit. Au petrecut toata acea seara de sarbatoare intima citind scrisori si bilete, amintindu-si toate lucrurile pe care le-au trait impreuna si celebrandu-si dragostea in cel mai minunat mod.

Bill a declarat pentru ABC NEWS: ,,Practic alcatuiesc un fel de jurnal de dragoste. De exemplu, alegeti o zi din 1982, si va incepe cu restaurantul unde am mancat, sua un film pe care l-am vazut si reactia la el. (…)Era o femeie frumoasa din Europa, iubirea m-a lovit ca un fulger. In 40 de ani nu ne-am certat niciodata, desi am avut momente cand am avut pareri diferite. Secretul pentru o relatie este acela ca trebuie sa muncesti pentru ea mereu. Si nu merge niciodata la culcare suparat. Vorbeste despre orice. Totul trebuie rezolvat inainte de sarutul de noapte buna”.

In total Bill Bresnan i-a scris sotiei sale, Kirsten Bresnan, 10.000 de scrisori! Relatia lor este un exemplu, speram ca vor fi in stare sa il urmam.
Adauga un comentariu