Economic Local

A avut loc ultima etapa a concursului pentru postul de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola”. Se asteapta rezultatele – FOTO, VIDEO

Publicat: 06 dec. 2018

In cursul zilei de ieri, la Institutul de Psihiatrie "Socola" din Iasi a avut loc sustinerea publica a proiectului de management, etapa din cadrul concursului pentru ocuparea functiei de manager, organizat de Consiliul de Administratie al Institutului de Psihiatrie "Socola" Iasi.

In aceasta ultima etapa de evaluare, singurul candidat pentru ocuparea functiei a fost dr. Gabriel Oprisanu, care incearca sa obtina un nou mandat de manager al Institutului.

Astfel, in fata publicului si a comisiei de evaluare, dr. Gabriel Oprisanu a prezentat un proiect de management, privind performanta clinica si financiara a activitatilor Institutului de Psihiatrie.

Citeste si: Dramatic! Vietile acestor ieseni sunt jucate zilnic la ruleta ruseasca! Pacientii pot muri pe capete daca aceasta problema nu se rezolva! Aparatul care ar putea schimba totul

"Ca orice concurs, a fost generator de mari emotii, dar vorbim despre emotii pozitive, in final, mai ales cand se termina prezentarea. Eu cred ca in primul mandat am realizat lucruri importante pentru Institut si discutam de modificari substantiale. Vorbim astfel despre un laborator de analize aproape noi, despre investigatii de inalta performanta, computer- tomograf, radiografii si modificari in calitatea conditiilor hoteliere. Provocarile sunt si mai mari pentru al doilea mandat, daca il voi obtine. In primul rand, vom incerca finalizarea proiectelor europene pe care le-am inceput, realizarea "Satului Alzeihmer" de la Barnova, reabilitarea ambulatoriului si, cel mai important proiect, cladirea cu 250 de paturi prin Compania Nationala de Investitii, care va fi proiectata in urmatorul mandat, pentru a asigura conditii la standarde europene pentru toti pacientii care trec pragul Institutului de Psihiatrie «Socola din Iasi»", precizeaza dr. Gabriel Oprisanu.

In cursul zilei de azi va avea loc afisarea rezultatelor, iar depunerea contestatiilor este programata pentru data de 10 decembrie, solutionarea acestora avand loc pe data de 12 decembrie. Totodata, afisarea rezultatelor finale este programata tot pe data de 12 decembrie.loading...

Comentarii
 • E primul manager care a asfaltat drumul de la poarta pina la triaj,gospodarul de la intrare isi face curat… felitari si la mai multe inainte…!

 • E primul manager care pierde o groaza de procese in instanta,care a crescut spectaculos pretul la spagi pt.angajari (alaturi de bulbucata lui concubina),care face smenuri cu pretenarii lui pe bani publici,care promoveaza toate nulitatile analfabete si liminare (dar supuse si loiale ),care promite praf in ochii prostilor (asa,ca viorel,care se bucura ca un tampitel ca poate topai in voie pe asfaltul pus de buhaiul Oprisamu),si care in cel mai scurt timp,o sa aiba surprize,pe masura faptelor lui..O astepram asadar pe..zana!:)))

 • Nesimțita împuțită , care nu știi decât sa ameninți … care-l bagi la înaintare pe bărbatu’ tu ăla cu creier spălat si prespălat ( Despot , cică) vii tu înapoi dar tine minte , nu pentru mult timp .. vine si pt tine o zâna buna!!

  • Atrag atentia ca acest individ numit Oprisan Gabriel este pus in acesta functie cu misiunea de a distruge Spitalul de Psihiatrie „SOCOLA”. Ii uram mult succes si la mai mare !

 • Cum ar spune un clasic in viata(Nicolae Guta)-daca n-ai dusmani,nu ai valoare!. :)))
  Aceleasi persoane,aceleasi texte,acelasi venin personal….nimic inteligibil.
  Tot o trageti ca nu stiu ce spital de elita a fost Socola!A fost o vagauna infecta pana acum cativa ani.Ati uitat cand urlati prin poarta dupa salarii pe vremea lu nea ala care ii sufla in trompeta pe sub birou madam Mirela??
  Salarii la timp,conditii de munca muuuult mai bune,aparatura noua,clinici in reconstructie ca va cadea tavanele in cap….cam asta a facut Oprisanu!
  Ca 2 ******** au aspiratii politice(adica aspira din gat pe la PNL,cum au aspirat pe cativa fosti directori si muuuulti medici…nu dam nume ca vine Craciunul ;))).
  Cracit Fericiun,bai petardelor! :))

Adauga un comentariu