International

A avut parte de un SOC cand si-a gasit sotia moarta, insa a aflat un alt lucru care l-a DISTRUS complet. Ce facea sotia lui cand acesta era plecat

Publicat: 16 iun. 2016
Poveste incredibila a unui barbat din Scotia. Gareth McGraa, un barbat in varsta de 56 de ani, a avut parte de o serie de evenimente tragice, care i-au schimbat complet viata. Totul a inceput atunci cand si-a gasit sotia, in varsta de 37 de ani, moarta intr-un apartament din orasul Aberdeen.
Femeia fusese ucisa, prezentand mai multe plagi deschise pe corp. Indurerat, barbatul si-a inmormantat partenera de viata, insa la scurt timp dupa aceasta tragedie  a primit o lovitura si mai grea. Politistii care cercetau moartea ei au descoperit ca femeia ducea o viata dubla si ca, atunci cand sotul ei era la serviciu, ea practica prostitutia, iar cel care a ucis-o cu sange rece a fost chiar unul dintre clientii ei.
Vestea l-a socat si mai tare pe barbat, care stia ca aceasta se ocupa cu comercializarea extensiilor de par. Acum barbatul este distrus, dar incearca sa isi revina pentru a avea grija cum trebuie de fetita lui.


loading...

Adauga un comentariu