Local

A avut zile! Un copil de 3 ani a scapat cu cateva zgarieturi, dupa ce a cazut de la etajul trei – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 14 iul. 2016

Clipe de groaza, ieri dupa-amiaza, la Tomesti. Un copil in varsta de trei ani a cazut de la geamul apartamentului in care locuia impreuna cu mama si fratii lui. Totul s-a petrecut ieri in jurul orelor 16:30. Micutul s-a urcat pe pervazul geamului de la sufragerie, in timp ce mama lui gatea in bucatarie. Cel mai probabil, a vrut sa se sprijine de plasa anti-insecte, nestiind ca geamul este deschis, si a cazut in gol. Din fericire, a ajuns pe un copacel, apoi pe pamant.

„Eram pe banca si vorbeam cu vecinii, cand am auzit o bubuitura. Cand m-am uitat, am vazut copilul intins pe jos. Mi-am dat seama imediat ca a cazut de la etaj. Am fugit la el si am vazut ca e vanat la fata si are ochii dati peste cap. I-am suflat repede in gurita si si-a revenit. Apoi a venit salvarea si l-a luat”, a spus un vecin. La fata locului au ajuns si politistii, care au demarat o ancheta.

„Mama lui nu l-a supravegheat. Trebuie sa stai cu ochii pe cei mici tot timpul. Bine ca a scapat cu viata. A avut noroc ca a cazut pe pamant. Daca venea cu capul de beton sau ceva… Doamne fereste”, a completat un alt vecin. Micutul a fost bagat in ambulanta si monitorizat in drum spre spital. In timp ce echipajul ii acorda primul ajutor, copilul plangea. El a fost transportat la spital, unde a fost examinat. In derulare este o ancheta care va stabili cine se face vinovat de producerea acestui eveniment. Din cate spun vecinii, mama isi crestea singura copilul, sotul ei fiind plecat la munca in strainatate.

Comentarii
Adauga un comentariu