Local

A avut zile! Un iesean a trecut fulgerator pe langa moarte

Publicat: 10 oct. 2013
1

Alcoolul dauneaza grav sanatatii! O demonstreaza cazul unui iesean, care a baut pana nu a mai stiu de el si a cazut intr-o groapa adanca de aproximativ 4 metri, pe soseaua Bucium. Omul a baut intr-o carciuma pana a ramas fara bani, dupa care a plecat spre casa, pe jos. Nu a observat ca pe marginea drumului se deruleaza lucrari si nu a vazut nici groapa adanca, in care a si cazut.

„Numai ce am auzit o bufnitura si m-am dus sa ma uit in groapa si l-am vazut acolo. Am sunat la 112 si am ajutat apoi pompierii sa il scoata. Nu stiu ce e cu el, nici nu am crezut ca supravietuieste dupa cazatura aia, s-a auzit puternic. Cand am vazut ca misca, m-am gandit sa nu aiba ceva rupt in el. Dadea din maini si gesticula”, a declarat Adrian Manolache, martor al incidentului. La fata locului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si un echipaj SMURD, care au intampinat, insa, probleme in timpul misiunii de salvare. Victima devenise agresiva si refuza sa iasa din groapa.

„Singuri nu am putut sa il scoatem, am ajutat pompierii, ca el fiind beat, nu si-a dat seama ca are nevoie de ajutor si refuza sa mearga si la spital”, a precizat un martor. „Nu m-am lovit, veneam de la munca si am cazut. Atata tot, nu am nevoie de nimic, vreau sa merg acasa”, repeta obsesiv victima. Intr-un final, barbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie.

Click aici pentru a vedea imagini.

Comentarii
  • Oare ce mai face iapa rosie cimpoesu ? Oare ce amanti mai are ! Oare de ce se numeste si Iapa rosie CIMPOESU ? Cu brancardieri a facut varza spitalul ! Acum face varza si sergentii angajati de la ISU ! Demiteti iapa rosie cimpoesu !!!

Adauga un comentariu