Magazin

A baut doar apa imbuteliata si a ajuns vai de capul ei!

Publicat: 16 sept. 2014
1
Ca multe alte femei, Ahlem Gamri bea zilnic cantitatea de apa recomandata de medici si mereu are la ea cate o sticla atunci cand calatoreste.
In ciuda efortului ei de a fi mereu sanatoasa si a avea un organism cat mai puternic, a inceput sa aiba cateva simptome ciudate. „Ma simteam obosita indiferent cat de mult dormeam. Am incercat sa fac exercitii fizice, sa pot dormi mai bine, insa degeaba. Aveam simptome ciudate care imi dadeau si alte avertismente cum ar fi dureri de muschi, ameteala, palpitatii…”

Citeste si:De ce apa imbuteliata nu e mai buna ca cea de la robinet

 
De trei ani incoace, femeia a inceput sa consulte endocrinologi, neurologi, gastroenterologi, imunologi si reumatologi. Toti i-au oferit solutii diferite la problemele ei, insa niciuna nu a functionat in cazul ei. Dupa o alta analiza la un medic specialist, femeia a descoperit ca ii lipseste magneziu din organism. Si asta din cauza apei din sticlele imbuteliate pentru ca acea apa e saraca in magneziu. Nici mancare pe care o consumam zilnic nu sta mai bine la acest capitol, de aceea medicii recomanda o masa bogata in vegetale cat mai naturale.
Comentarii
  • Nu a observat nimeni femeia din ziua de azi ? Nu mananca ca sa slabeasca, se activeaza alte boli incurabile, plus creierul nu functioneaza cum trebuie deci sunt proaste!…asa ca mai bine ati invata ca organismul se hraneste organic nu cu privitul la stele, iar slabitul se face cu miscare nu cu degete infipte-n fund!

Adauga un comentariu