Eveniment-Social

A baut o cantitate impresionanta de alcool si a cazut in fantana

Publicat: 09 apr. 2018
1

Un barbat din Pascani a fost transportat in stare grava la Iasi dupa ce a cazut de la aproximativ sase metri intr-o fantana. Se pare ca acesta consumase o cantitate destul de mare de alcool inainte de a avea loc incidentul care putea sa se incheie tragic.

In prima instanta, acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Pascani, de unde a fost dirijat catre Iasi. Aici, barbatul a ajuns cu mai multe rani, necesitand internare pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» a fost transportat un barbat, in varsta de 35 de ani, de la Neurochirurgie. Acesta era policontuzionat, prin cadere de la aproximativ sase metri in fantana. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral, contuzie la umarul stang, contuzie la cotul stang, plagi multiple in regiunea cefalica, epistaxis anterior bilateral si etilism acut. Dupa ce a primit ingrijiri in unitatea medicala, pacientul a fost redirijat la Neurochirurgie. De precizat este faptul ca pacientul a fost adus la Iasi de la Spitalul Pascani", declara medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.
 

Adauga un comentariu